U BOGATIĆU STIGLE NOVAJLIJE: Poučeni prošlom sezonom, sada se spremaju za popravni!

Autor:

Sport

25.01.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinac će na proleće biti dosta jači.

U BOGATIĆU STIGLE NOVAJLIJE: Poučeni prošlom sezonom, sada se spremaju za popravni!

Foto: FK Omladinac Bogatić

Tim iz Bogatića prošle sezone propustio je priliku da se ekspresno vrati u Međuopštinsku ligu. Tadašnji lider Bair je imao samo dva boda više.

Republika

Ove godine Omladinac na zimsku pauzu ide sa druge pozicije i dva boda zaostatka za liderom iz Banovog Polja. Uprava kluba ne želi da se ponovi situacija sa kraja prošle sezone, vredno se radi u aktuelnom prelaznom roku na jačanju igračkog kadra. 

Prvo zimsko pojačanje Omladinca je Lazar Trifunović (18). Lazar se posle šest meseci tokom kojih je nosio dres omladinaca Mačve iz Bogatića. Radi se o veom mladom i talentovanom momku koji je od malih nogu bio uz ekipu iz Bogatića. Sada je ponovo zadužio plavo - beli dres i stavio se na raspolaganje treneru Rakiću.

Republika

Foto: FK Omladinac Bogatić

Trifunović Lazar

Drugi novajlija je Dušan Tufegdžić (21), doskorašinji kapiten Napretka iz Uzveća. U jesenjem delu sezone za njegov sada već bivši tim upisao je pet nastupa i za to vreme je zatresao mrežu protivnika četiri puta. 

Republika

Foto: FK Omladinac Bogatić

Tufegdžić Dušan

Triling pojačanja zatvara Nemanja Vujić (31). Nemanja je nastupao za Majur, Borac iz klenka, Zadrugar iz Mačvanskog Pričinovića, Hrtkovaca, Napredak iz Belotinca i glušačkog Gorkog. Ekipi Omladinca će predstavljati veliko pojačanje za što jaču odbranu na proleće. 

Republika

Foto: FK Omladinac Bogatić

Vujić Nemanja

Iz kluba su povodom pojačana u ovom prelaznom roku za naš portal izjavili:

- Očekujemo zanimljivu borbu na proleće i nadamo se da ćemo ostvariti cilj koji smo zacrtali ove sezone. Prošle godine nam je taj cilj izmakao za dlaku, nadamo se da ćemo ove godine uspeti da ga ispunimo. 

Omladinac prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Mladosti. U prvom susretu ova u Bogatiću rezultat je glasio 2:0 za domaći sastav.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading