O SVEMU PO MALO SA SPORTSKIM DIREKTOROM SLOGE IZ ERDEVIKA: Uz fudbal, omogućili smo momcima da završe fakultete i obezbede sebi lepšu budućnost!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadovoljstvo u Erdeviku ne jenjava.

O SVEMU PO MALO SA SPORTSKIM DIREKTOROM SLOGE IZ ERDEVIKA: Uz fudbal, omogućili smo momcima da završe fakultete i obezbede sebi lepšu budućnost!

Foto: FK Sloga Erdevik

Sedmu sezonu u kontinuitetu fudbaleri Sloge iz Erdevika takmiče se u okviru Vojvođanske lige Jug, a opšti je utisak da je prethodna jesen bila više nego uspešna.

 

Sportski kolektiv iz mesta u opštini Šid prvi deo šampionata okončao je na vidokoj trećoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na lidera, Hajuk iz Divoša i u Erdeviku provejava optimizam da se tokom predstojećeg proleća klub može uključiti i u direktnu borbu za plasman u treći rang srpskog klupskog takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina.

O svemu što je klub postigao tokom prethodne godine, svoje viđenje izneo je sportski direktor Sloge, Jovica Đorđević:

- Kako godinama unazad, tako je prošle godine, klub funkcionisao jednako dobro. Kod nas u klubu se zna ko šta radi i mogu reći da to funkcioniše savršeno.

Popularni "Roki" za zvaničnu Instagram stranicu kluba govorio je o svemu što je bilo dobro, ali i o onome što je možda moglo biti i bolje kada je prvi deo sezone 2022/23 u pitanju:

- Rezultati godinama unazad, prate vođenje kluba, tako da smo zaista zadovoljni. Za sad, zaista, nema nekih bitnih stvari sa kojima smo nezadovoljni. Ono što nas iz uprave, kao društveno odgovornog kluba zadovoljava je to, što smo godinama unazad uspeli da pomognemo više od 30 momaka da igrajući fudbal u našem klubu, završe fakultete i  obezbede sebi lepšu budućnost nakon završetka karijere. 

Očekivanja pred nastavak sezone:

- Očekuje nas uzbudljiv nastavak prvenstva. Do sad nam sve ide po planu. U dogovoru sa trenerom Šponjom, zadržali smo kostur tima, doveli smo za sad četiri mlada igrača, za koje smatramo da će nam pomoći da napravimo pomak na tabeli. Na proleće nam svi konkurenti dolaze u goste i sami ćemo odlučivati o svojoj sudbini. Sa druge strane, gostujemo svim ekipama koje su u borbi za opstanak i mislim da će se na tim utakmicama i rešavati prvenstvo. Dobro ćemo se spremiti, idemo na mini pripreme u staru bazu u Krupanj i uz nekoliko jakih pripremnih utakmica, spremni ćemo dočekati start lige i prvu utakmicu u sa Jedinstvom iz Rumenke.

Foto: FK Sloga Erdevik

Ambicije su sve veće

 

Klub je u prethodnom periodu značajno počeo da radi na marketingu, pa je u tom cilju otvorena i zvanična Instagram stranica:

- Internet, a sa njim i društvene mreže su postale sastavni deo života, samim tim i fudbala. Pokretanjem Instagram stranice uz već postojeću Facebook stranicu, želeli smo da klub približimo i mlađoj populaciji, koja je okrenutija toj društvenoj mreži. Naravno oba ova naloga osnovni cilj imaju da klub približe našim Erdevičanima širom sveta.

Za kraj, sportski direktor Sloge imao je i poruku svim pristalicama erdevičkog kluba:

- Poručio bih im da i dalje sa istim žarom dolaze na stadion, jer tu njihovu ljubav prema našoj Slogi, zaista vidimo i osetimo. Kao i do sada svaku utakmicu sa našeg stadiona prenosićemo direktno, na kanalu DB Video iz Zrenjanina. 

Pred Slogom su meseci za koje se očekuje da budu i istorijski. Srpska liga Vojvodine nije tako daleko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading