LIDER OTKRIO PLAN PRIPREMA: Prijateljski mečevi sa ekipama iz višeg ranga!

Autor:

Sport

12.01.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Jovanovca odredio tok priprema.

LIDER OTKRIO PLAN PRIPREMA: Prijateljski mečevi sa ekipama iz višeg ranga!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Hajduk je prošle sezone izborio plasman iz Treće u Drugu ligu Kragujevca, a posle prvog dela ove takmičarske godine drži prvo mesto na tabeli.

Republika

Ekipa iz Jovanovca je po gotovo svim paramterima najbolja u ligi. Maksimalnih 40 bodova bilo je dovoljno za titulu jesenjeg prvaka. Prednost u odnosu na drugoplasirani tim iz Pajazitova je šest bodova. I u kolonama datih i primljenih golova takođe dominira Hajduk sa gol razlikom 48:8.Uprava kluba pažljivo je sagledala dostupne opcije i napravila je plan priprema za prolećni deo prvenstva. 

Početak priprema i prozivka fudbalera zakazana je za nedelju 29. januar kada će se svi igrači okupiti od 11 časova i 30 minuta. Kao i prethodnih godina Hajduk u prijateljskim mečevima snage odmerava sa ekipama iz viših rangova takmičenja. Napravljen je raspored tako da će tim iz Jovanovca odigrati tri duela sa članovima prvog ranga u Kragujevcu, dva duela sa timovima iz zonskog ranga. Generalna proba pred nastavak prvenstva biće sa Arsenalom koji se takmiči u Trećoj ligi.

Republika

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Hajduk će imati jake provere pred nastavak sezone

Hajduk posle povratka u Drugu ligu ima priliku da napadne i najjači rang takmičenja u Kragujevcu. Prolećni deo prvenstva otvara protiv ekipe Vodojaža na gostovanju. Prvi susret tim iz Jovanovca dobio je rezultatom 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading