FUDBALSKI GENI FAMILIJE RUDIĆ: Saša, Marko i Mirko - braća u dresu istog kluba! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma neobična priča.

FUDBALSKI GENI FAMILIJE RUDIĆ: Saša, Marko i Mirko - braća u dresu istog kluba! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Familija Rudić u Nižim ligama

Božić je najveći hrišćanski praznik i vreme kada se porodice okupljaju u prijatnoj atmosferi.

Republika
 

U novoj, božićnoj epizodi „Nižih liga“ koju možete pogledati na Youtube kanalu „Republika News“, upoznaćemo vas sa jednom pravom fudbalskom porodicom.

Braća Saša, Marko i Mirko Rudić dobro su poznata lica na niželigaškim terenima širom Srbije. Sudbina je odvela familiju Rudić u FK Rudar iz Stamnice pa tako tri brata zajedno nastupaju za klub koji se takmiči u Podunavsko-šumadijskoj zoni. Marko je najbolji strelac porodice, kluba, ali i celog takmičenja, a za malo više od tri godine koliko je u Rudaru postigao je preko 100 golova. Ove sezone je na desetak odigranih utakmica postigao 13 pogodaka. Mirko je, sa druge strane, najveća radilica u familiji i momak kom fudbal toliko znači da je svoju suprugu zaprosio na terenu! Saša je najiskusniji i u našoj emisiji najavio je i kraj karijere.

Takođe, Marko i Mirko bave se veoma odgovornim i zahtevnim poslovima koje usklađuju sa obavezama na terenu. Marko je pripadnik Interventne jedinice policije, dok je Mirko vatrogasac.

Rudići su nas upoznali i sa fudbalskim genima ove familije, a otkrili su i mnoge zanimljive anegdote zbog kojih novu epizodu „Nižih liga“ jednostavno ne smete propustiti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading