LIDER POTVRDIO ODLIČNU FORMU: Na zimsku pauzu idu sa devet bodova viška!

Autor:

Sport

22.11.2022

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu pred zimsku pauzu lider na tabeli gostovao je ekipi Šipurske Livade. Uspeo je Radnički da odnese bodove za Koceljevo rezultatom 5:2.

LIDER POTVRDIO ODLIČNU FORMU: Na zimsku pauzu idu sa devet bodova viška!

Foto: FK Radnički Koceljeva

Od samog starta meča poslednjeg kola Međuopštinske lige Pocerina igralo se napadački, već u prvih 10 minuta viđeno je nekoliko prilika za gol.

Republika

 

Imali su gosti priliku preko Gošića u situaciji 1 na 1 sa golmanom domaćina, ali je njegov šut prošao pored stative. Nekoliko trenutaka kasnije Radnički ipak dolazi u vođstvo.

Igrao se 14. minut kada je posle centaršuta Maksića na drugoj stativi Popov sproveo loptu u mrežu.

Nekoliko minuta kasnije nesporazum Lazarevića i golmana Jovanovića koristi Bogićević i poravnava rezultat. 

I dva brza gola nisu promenila situaciju na terenu. Radnički je kontrolisao loptu i stvarao prilike što se isplatilo ubrzo. U 26. minutu posle kornera na odbijenu loptu natrčava Ilić i gosti opet vode.

Do poluvremena nije bilo promene rezultata. U pauzi trener Topuzović ostavlja Vidakovića ostavlja u svlačionici, a na novo lice na terenu u sastavu domaćina je Mijailović.

Igrači Šipurskih Livada imali su nešto ofanzivniju postavku na startu drugog dela. U prvih 20 minuta posle odmora stvaraju dve odlične prilike za novo izjednačenje, ali se ne snalaze najbolje prilikom završnog udarca.

U 77. minutu viđen je novi gol, posle greške domaćeg igrača Lukić povećava prednost Radničkog na 3:1.

Šest minuta pre početka sudijske nadoknade Popov svojim drugim golom rešava pitanje pobednika na ovom meču, 4:1 za goste iz Koceljeva.

Antić u 87. minutu posle samo tri minuta po ulasku treše mrežu Gavrilovića za 5:1. Na drugoj strani još jedan rezervista se upisuje u strelce, precizan sa kreča za konačnih 5:2 bio je Mijailović.

Iz tabora jesenjeg šampiona posle meča poručili su:

- Domaćinu čestitke na fer i koretknoj borbi, želimo im da ostvare svoje ciljeve u drugom delu sezone. Predstoji nam zimska pauza u kojoj ćemo sumirati protekli deo i preduzeti korake kako bi u prolećni deo ušli još spremniji.

Šipurske Livade - Radnički (Koceljeva) 2:5 (1:2)

Šipurske Livade: Gavrilović, Vidaković (od 46' Mijailović), Ivanović, Marković, Lazić, Mitrović, Simić, Adžić, Bogićević (od 68' Mladenović), Stevanović, Aćimović

Radnički: Jovanović, Lazarević, Lukić, Ilić, Jovanović, Panić (od 83' Antić), Popov, Gošić (od 85' Spasojević), Nešić, Maksić, Dojlić

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading