VLAŠIĆ IZLAZI IZ KRIZE: Na krilima štoperskog tandema do bitne pobede!

Autor:

Sport

15.11.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 12. kola Međuopštinske lige Pocerina ekipa Vlašić na svom terenu ugostila je Trešnjevku. Domaći tim je slavio rezultatom 3:2.

VLAŠIĆ IZLAZI IZ KRIZE: Na krilima štoperskog tandema do bitne pobede!

Foto: FK Vlašić

Velika tri boda nakon serije loših rezultata uspela je da uzme ekipa Vlašića u duelu sa timom Trešnjevke koji se nalazi u gornjem delu tabele. 

Republika

Gosti su meč otvorili sa nekoliko šansi, ali je golman Garibović bio na visini zadatka. 

U 22. minutu šansa za domaći sastav preko koje dolaze u vođstvo. Posle asistencije Jovanovića lopta stiže do Nemanje Simića koji savladala golmana Tadića za 1:0.

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata. Glavni sudija Dikanović u prvih 45 minuta upisao je tri igrača u svoju beležnicu za kartone. Kod gostiju požuteli su Dimitrić i Bogdanović, a kod domaćih Pavlović.

U nastavku meča igralo se otvoreno, na gol više. Obe ekipe su krenule silovito ka golu protivnika. Gostima se ofanzivna igra tokom celog meča isplatila. Igrao se 65. minutu kada je Gajić Dalibor poravnao rezultat na 1:1.

Od tog trenutka beležimo opasne situacije po gol u oba šesnaesterca, ali su spretniji u završnici bili domaći igrači. Pavlović odličnom loptom pronalazi Simića na drugoj stativi, on šalje povratnu do Matića koji glavom postavlja rezultat na 2:1.

Ubrzo nakon toga Vlašić dolazi i do dva gola prednosti. Još jedan štoper ekipe se upisuje u strelce, ovoga puta sa bele tačke. Precizan sa kreča bio je Ignjatović za 3:1.

Tri minuta kasnije udarac sa jedanaest metara i na drugoj strani. Gajić svojim drugom golom na meču realizuje penal za ispostaviće se na kraju konačnih 3:2.

Iz Donjeg Crniljeva posle meča poručili su:

- Sve najbolje ekipi Trešnjevke u daljem toku prvenstva i čestitke na fer i korektnoj igri. Sezonama unazad susreti između ova dva tima zanimljivi su do samog kraja. Naša ekipa u nekompletnom sastavu ostavila je srce na teren. Pomalo iznenađujući štoperski tandem Matić - Ignjatović odlično se pokazao.

Vlašić (Donje Crniljevo) - Trešnjevka (Trbušac) 3:2 (1:0)

Vlašić: Garibović, Ignjatović, S. Jovanović (od 8' M. Jovanović), Pavlović, Janković, Pantelić, Todorić, N. Simić, D. Simić, Ajder (od 73' Stanisavljević), Matić

Trešnjevka: Tadić, Ajdarić, Bogdanović, M. Gajić, Urošević (od 63' Bajić), Mišić, D. Gajić, Dmitrić, Stanković, Urošević (od 72' Čolić), Makević (od 82' Stefanović)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading