PODELA BODOVA U MARADIKU: Golman gostiju odbranio penal, rezervista doneo remi!

Autor:

Sport

07.11.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Opštinske lige Inđija-Stara Pazova ekipa Sloge na svom terenu ugostila je tim 27. Oktobar. Utakmica je završena podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

PODELA BODOVA U MARADIKU: Golman gostiju odbranio penal, rezervista doneo remi!

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

Kao što se i priča u fudbalskim krugovima koji prate ligu, veoma teško neko odnese bodove sa terena u Maradiku.

Republika
 

Od samog starta igralo se dosta otvoreno, gosti su imali za nijansu više loptu u svojim nogama, pokušavali su kroz pasove da stignu do gola protivnika. 

Domaći sastav se takođe odlično postavio za ovaj meč, imali su i oni svoje prilike i prvi su zatresli mrežu. U 18. minutu meča Roland Detelin izlazi sam pred golmana, dribla ga i lagano zabija loptu u praznu mrežu.

Imali su igrači 27. Oktobra prilike da izjednače do kraja prvog poluvremena, ali lopta nije htela u mrežu. 

Republika

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

 

 

U drugom poluvremenu gosti pojačavaju tempo igre, imali su konkretnije prilike pred golom Kotarca, ali nije bilo kvalitetnog završnog udarca.

U 75. minutu golman Jovičić usled prekršaja stvara priliku domaćinu da sa kreča duplira svoju prednost. Ispravlja svoju grešku golman gostiju i odbranjenim penalom dodatno ohrabrulje svoju ekipu da zaigra bolje u nastavku.

I kako to obično biva u fudbalu, posle velikih promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj. Dva minuta od promašenog penala, trese se mreža domaćeg sastava. Rezervista Danijel Segedi posle duge lopte izlazi sam pred golmana i sa nekih 16 metara šalje loptu mrežu - 1:1 u Maradiku.

Do kraja utakmice obe ekipe su pokazale volju i želu za sva tri boda, ali nije bilo promene rezultata.

Iz Šatrinaca posle završetka jesenjeg dela sezone složno poručuju: 

- Očekuje nas sad velika pauza, imamo dovoljno vremena o svemu da razmislimo. Da ispravimo greške i naravno da se pojačamo tokom zimskog prelaznog roka kako bi u drugu polusezonu ušli apsolutno spremni za borbu za najviši plasman. Posle prvog dela takmičenja završili smo na trećem mestu sa utakmicom manje u odnosu na dve ekipe iznad nas na tabeli.

Sloga (Maradik) - 27. Oktobar (Šatrinci) 1:1 (1:0)

Sloga: Kotarac, Milenković, Detelin, Surdučki (od 80' Brković), Dluhi, Kusić (od 59' Milin), Radošević, Novaković, Simetić (od 85' Varga), Tatić, Živančević.

27. Oktobar: Jovičić, Marković (od 59' Trivunović), I. Gemeri (od 83' Georgijević), Radojčić, Višnjić (od 59' Segedi), Greč, Birinji, Vujević, Buzaš (od 59' Božić), M. Gemeri, Madacki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading