PODRŽI SVOJ KLUB: Akcija Zemuna dobija sve više pristalica - zajednički cilj je poznat! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.11.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji superligaš iz Gornje Varoši pokrenuo akciju povratka publike na tribine.

PODRŽI SVOJ KLUB: Akcija Zemuna dobija sve više pristalica - zajednički cilj je poznat! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zemun

Osamdesete godine XX veka zlatnim slovima su upisane u istoriju kluba iz Gornje Varoši. Fudbalski klub Zemun je tada nastupao u elitnom rangu nekadašnje velike Jugoslavije.

 

Zemunci su poslednji put članovi elitnog ranga bili u sezoni 2018/19 i od tada tavore u nižim rangovima srspkog fudbala.

U aktuelnoj 2022/23 sezoni, Fudbalski klub Zemun takmiči se u okviru Srpske lige Beograd gde u finišu jesenjeg dela sezone zauzimaju treću poziciju sa izglednim prilikama da se na proleće uključe u ravnopravnu borbu za povratak u drugi stepen srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

Foto: FK Zemun

Zemun - BASK 0:0

 

Prethodnog vikenda zeleno-plavi su na stadionu u Gornjoj Varoši remizirali 0:0 sa ekipom BASK-a, ali da Zemunci ništa ne prepuštaju slučaju, govori podatak o akciji kojom klub želi da vrati navijače na tribine legendarnog stadiona, jer uz publiku i ostvarenje ciljeva biće znatno lakše.

Akcija zemunskog kluba je naišla na veliko odobravanje navijača ovog kluba koji su pohrlili kako bi obezbedili sezonske ulaznice i dali vetar u leđa ekipi koja u dogledno vreme teži povratku i u elitu srpskog fudbala.

 

Poptuno je jsno da se u Zemunu voli fudbal i da Zemunci podržavaju klub koji po svom istorijatu treba biti jedan od nosilaca srpskog klupskog fudbala,

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading