POSAVCU NE PRIJA SLADAK ŽIVOT: Šećeranac Ada nastavlja sa serijom uspeha!

Autor:

Sport

06.11.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Šećeranac Ade nastavljaju sa serijom trijumfa.

POSAVCU NE PRIJA SLADAK ŽIVOT: Šećeranac Ada nastavlja sa serijom uspeha!

Foto: FK Šećeranac ADA

U okviru 12. kola Prve Beogradske lige-"grupa A", fudbaleri Šećeranac Ade ostvarili su ubedljiv trijumf na gostovanju ekipi Posavac Tišme u Boljevcima.

 

Tokom prvih 45 minuta igre nisu viđena veća uzbuđenja, a obe ekipe su pružile čvrstu i disciplinovanu igru tokom koje većih prilika da se ugorzi gol protivnika, nije bilo.

U nastavku meča gosti već u uvodnim minutima stižu do prednosti. Mrežu domaćina preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca zatresao je Mladen Preradović.

Nije se dugo čekalo za drugi pogodak ekipe Šećeranca. Bila je to odlična akcije gostiju koji su nizom pasova brzo prešli iz faze odbrane u priliku za pogodak, a "egzekutor" je bio Maksim Đurđević.

Isti igrač bio je strelac i trećeg pogotka za gostujuću ekipu, a ovoga puta mrežu posavac Tišme zatresao je preciznim udarcem iz slobodnog udarca. Tačku na ovu utakmici stavio je Nemanja Andrić koji je postavio konačan rezultat ovog susreta 4: 0 za ekipu Šećeranac Ade.

Ovom pobedom Šećeranac Ada je sa ukupno 19 osvojenih bodova stigla do pete pozicije na tabeli Prve Beogradske lige-"grupe A", dok se ekipa Posavac Tišme nalazi tri stepenice niže sa 14 bodova.

- Prva Beogradska liga-"grupa A", 12. kolo:

Posavac Tišma - Šećeranac Ada 0:4

Busije - Poštar Zvezdara 4:0

Umka - Beograd Karaburma 3:0

Siti Sport Klub - Dunav Veliko Selo 6:1

Bratstvo Krnjača - Balkan Mirijevo 0:3

KFK Ravna gora - Heroj Polet 1:6

BSK 1925 Batajnica - Borac Ostružnica 2:3

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading