STATISTIKA JE NEUMOLJIVA: Ovo je najbolji fudbalski kolektiv u Srbiji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ređaju trijumfe i planiraju da se na imponzantan način plasiraju u viši rang.

STATISTIKA JE NEUMOLJIVA: Ovo je najbolji fudbalski kolektiv u Srbiji!

Foto: FK Bratstvo 2019 Prigrevica

Ekipa Bratstva 2019 iz Prigrevice ne zna za neuspeh. 

 

Tim koji je za tri sezone preskočio isto toliko rangova takmičenja, ni u Vojvođanskoj ligi Sever ne zna za neuspeh, a od starta sezone na 12 odigranih mečeva ostvarili su isto toliko pobeda uz fantastičan gol koeficijent 37:4.

Trener tima iz Prigrevice nema dilemu kada je nastavak takmičenja u pitanju: 

- Uveliko smo prevazišli postojeći rang i da se primetiti da kvalitet iz godine u godinu opada. Ima tu nekadašnjih drugoligaša i srpskoligaša ali su daleko od nekadašnjih pozicija, sa skromnim igrački kadrom. Imamo šampionske ambicije ali nismo očekivali da ćemo biti tako ubedljivi. Pored 12 pobeda gol razlika (37:4) daje potvrdu vrednosti i načina igre. Uvek igramo napadački u formaciji 3-5-2, za gol više. Nismo roboti, desi se loš dan, ali kvalitet dođe do izražaja. U rosteru imam 20 igrača i pre svega se radi o jakom i homogenom kolektivu - istakao je Stevan Vilotić, a prenosi "Srbija sport".

 

Teško je pobrojati sve ovosezonske uspehe kluba iz Prigrevice. Bratstvo je najubedljiviju pobedu ostvarilo u susretu protiv Krila Krajine iz Bačke Palanke kada su slavili rezultatom 6:0, dok su protiv Obilića iz Zmajeva i Vojvodine iz Bačkog Gradišta ostvarili trijumfe rezultatom 5:0.

 

 

U aktuelnoj sezoni samo ekipe Mladosti iz Turije, Radničkog 1918 iz Ratkova, apatinske OFK Mladosti APA i Bačke 1901 iz Subotice mogu da se pohvale da su uspeli da zatresu mrežu sjajne ekipe iz Prigrevice, ali je Bratstvo na svim navedenim mečevima slavilo rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading