PREOKRET ŽARKOVČANA: Inajetović pogodio za veliko slavlje domaćina!

Autor:

Sport

19.09.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka iz Žarkovca savladali su na svom terenu Hajduk 1932, rezultatom 2:1(0:1), posle velikog preokreta u drugom delu igre.

PREOKRET ŽARKOVČANA: Inajetović pogodio za veliko slavlje domaćina!

Foto: FK Napredak Žarkovac

Fudbaleri Napretka iz Žarkovca

Gosti iz Šimanovaca su bolje otvorili meč, bili su dominantniji tim pa su imali minimalnu prednost na poluvremenu. Na pauzi, u igru za domaćina ulaze Knežević i Topić, što će se ispostaviti kao ključan trenutak utakmice.

Republika

Ovaj dvojac je uneo potrebnu energiju Napretku, pa je domaćin preuzeo kontrolu nad utakmicom. Izjednačenje domaćoj ekipi donosi Topić, posle udarca sa 18 metara u 60. minutu. Deset minuta kasnije već je bilo 2:1 za Žarkovčane. Božić je proigrao Inajetovića, koji solo bravurom postavlja konačan rezultat.

Do kraja utakce viđene su brojne prilike, a domaći su preko Rokse, Inajetovića i Kozline propustili priliku da uvećaju prednost. To je moglo da ih košta, međutim, golman Krnić u 95. minutu spašava domaćina i čuva tri boda u Žarkovcu. Za igrača utakmice je proglašen Nenad Anđelić.

Napredak je ovom pobedom stigao do drugog trijumfa u sezoni, pa se trenutno nalaze na deobi osmog mesta u prvenstvu. Hajduku je ovo prvi poraz, a posle pet kola su treći u šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading