Derbi meč 6. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

15.09.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BASK Tek (Beograd) – Zvezdara (Beograd) (petak, 16. septembar, 16:00)

Derbi meč 6. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

Sinđelić i Torlak najbolje su počeli u Srpskoj ligi – grupa Beograd, a odmah za njima je dvojac Zvezdara – BASK. U ovom kolu očekuje nas upravo njihov susret koji može umnogome da zakomplikuje situaciju u vrhu, a podatak koji donosi novu dimenziju zanimljivosti je taj da oba tima nisu poražena do sada.

 

Zvezdara je treća na tabeli sa dva boda manje od Sinđelića i bodom manje od Torlaka, pa bi pobedom i eventualnim kiksom nekog od vodećih dobio sigurno poziciju više. Zvezdara je u prošlom kolu odigrala samo 1:1 sa OFK Beogradom, a ovaj susret sa BASK-om je prava uvertira za derbi narednog kola kada će dočekati Sinđelić.

S domaće strane, BASK je do sada upisao dva trijumfa i tri nerešena ishoda. U prošlom kolu pobedom na gostovanju Borcu u Lazarevcu prekinuli su niz od tri vezana remija, ali treba reći da su u derbiju sa Sinđelićem odigrali bez golova. Povoljnim ishodom protiv Zvezdare imali bi priliku da nastave niz bez poraza jer u sledećem kolu gostuju Teleoptiku.

U poslednje dve sezone odigrala su ova dva tima čak tri puta nerešeno, a jedinu pobedu upisao je BASK prošle sezone na svom terenu i to sa 5:1.

U petak, 16. septembra od 16:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Beograd, između BASK-a i Zvezdare.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading