STUDENTI POLOŽILI JOŠ JEDAN ISPIT: Evrogol Lazarevića vredan tri boda! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.09.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč odigran je na stadionu kraj bežanijske crkve, a obeležio ga je pogodak koji se može svrstati u kategoriju golova vrednih TV špica.

STUDENTI POLOŽILI JOŠ JEDAN ISPIT: Evrogol Lazarevića vredan tri boda! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/fkstudentskigrad/printscreen

Studenti nastavljaju seriju pobeda na domaćem terenu. Nakon trijumfa u drugom prvenstvenom kolu nad lazarevačkim Borcem, ekipa Studentskog grada savladala je komšije iz Zemuna, ekipu Teleoptika rezultatom 1:0.

 

Ključni trenutak meča dogodio se u 55. minutu kada je Luka Lazarević udarcem sa dvadesetak metara, iskosa sa leve strane, pogodio gornji levi ugao golmana "Optičara" kojim su žuto-plavi stigli do tri vredna boda.

Ovim trijumfom Studentski grad se probio do pete prvenstvene pozicije sa šest osvojenih bodova, a sa druge strane ekipa Teleoptika sa dva boda manje zauzima devetu poziciju i nalazi se u seriji od tri prvenstvena meča bez pobede.

U narednom 5. kolu Srpske lige grupa Beograd, Studentski grad gostuje lokalnom rivalu ekipi Ušća, dok će Teleoptik priliku da prekine seriju neuspeha imati na svom terenu u duelu sa BSK Borčom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading