FENJERAŠ STIŽE U GORNJI MILANOVAC: Žene i deca besplatno na utakmicu! Trener Metalca veruje da njegov tim može na vrh tabele!

Autor:

Sport

30.08.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Metalac će posle Šapca imati popravni pred svojom publikom.

FENJERAŠ STIŽE U GORNJI MILANOVAC: Žene i deca besplatno na utakmicu! Trener Metalca veruje da njegov tim može na vrh tabele!

Foto: FK Metalac

Stadion u Gornjem Milanovcu

Ni sa drugog gostovanja od početka sezone, plavo-beli se nisu u Milanovac vratili s pobedom. U nedelju su poraženi od Mačve u Šapcu 1:0, dok su u Inđiji prethodno odigrali 2:2. Neuspeh u Šapcu je ujedno bio i prvi poraz Metalca u dosadašnjem toku prvenstva.

- Ušli smo u meč kako treba i imali kontrolu utakmice celo prvo poluvreme - osvrnuo se šef stručnog štaba, Dejan Rađenović.

- Izgradili smo i nekoliko šansi koje smo morali bolje da završimo, a nismo. Gol, kao i prekid posle kog smo ga primili, su za neku drugu i veću analizu. Za drugo poluvreme opredeljenje Mačve bilo je da sačuva prednost i to su, kao vrlo tvrda ekipa, uspeli. Tako je to u fudbalu kada ne rešite svoje prilike i ne otvorite protivnika na vreme. S druge strane, mi smo u pet kola postigli deset golova i doveli realizaciju na visok nivo. Tek u Šapcu smo podbacili u tom segmentu i u narednom kolu potrudićemo se da ga popravimo.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Rađenović

Priliku za popravni, Metalac će imati pred svojom publikom već u sredu, kada na stadion kraj Despotovice stiže Loznica. Кako naglašava Rađenović, to što je gost i dalje s jednim bodom na poslednjem mestu, ne govori mnogo o njima.

- Potvrđuje se priča o ujednačenosti lige, mi smo u praksi to naučili na malo teži način protiv Mačve. Loznicu smo oduvek respektovali kao klub, koji zna kako da se izbori za mesto u jakom društvu. Pred njima je budućnost, posebno ako se uzme u obzir koliko se ulaže u sav sport u tom gradu. Poznato je kakve su ambicije Metalca i svi imaju motiv da se baš protiv nas dokažu. Ne sumnjam da će tako biti i protiv Loznice. To je okolnost zbog koje moramo da budemo još fokusiraniji, ali takav put smo svesno izabrali jer znamo da možemo do vrha tabele - poručio je Rađenović.

Meč sa Loznicom na Metalčevom stadionu počinje u 18 sati (sreda) uz cenu karata od 300 dinara. Kao i do sada, ulaz za dame i osnovce je besplatan.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading