POSLALA JE DEČKU SEKSI SNIMAK i zbog toga nije smela danima da izađe iz kuće

Autor: Republika

Razonoda

28.09.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka, čije ime iz pravnih razloga ne može da bude otkrveno, veoma se iznenadila kad je na Fejsbuku ugledala snimak na kojem izvodi seksualni čin, a koji je poslala Kevinu Vilijemu Hjuzu, strogo mu naglasivši da je video samo za njegove oči.

RepublikaFoto: pixabay.com

Međutim, on dogovor nije poštovao, već je snimak objavio na društvenim mrežama i to dva puta. Zbog toga se anonimna Britanka bojala da napusti kuću, strahovala je da će je neko prepoznati, kao i da će drugi početi da misle drugačije o njoj.

32-godišnji Hjuz je na sudu priznao je da je kriv za uznemiravanje i objavljivanje seksualno eksplicitnog sadržaja.

 Ne mogu da verujem da je mogao da bude tako okrutan, rekla je žena u svojoj izjavi za sud i dodala je da mu je u to vreme verovala, ali da tako nešto više nikad ne bi ponovila.

Hjuz, inače krovopokrivač, dobio je osam meseci zatvorske kazne, suspendovan je na 18 meseci i mora da odradi 180 sati humanitarnog rada. Takođe, mora da odsluša 35-satni program. Žrtvi mora da isplatiti 500 funti i mora da platiti 675 funti sudskih troškova.

- Možemo samo da se nadamo da će ovaj slučaj poslužiti kao upozorenje svima na opasnost deljenja ličnih seksualno eksplicitnih fotografija sa drugima, pa čak i sa ljudima kojima u to vreme možda i veruju, zaključio je sudija, Nikolas Pari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading