OTAC LAŽIRAO SVOJU SMRT: Deca plakala, prijatelji padali u nesvest, a na sahrani je dobio reakciju koja ga je ZAPREPASTILA

Autor: ILIJA ĐUKIĆ

Razonoda

17.08.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davida je bolelo što ga u poslednje vreme niko nije primećivao. Deca su prestala da ga zovu, supruga i prijatelji su se udaljili od njega, zbog čega je rešio da im svima očita lekciju iz bliskosti

OTAC LAŽIRAO SVOJU SMRT: Deca plakala, prijatelji padali u nesvest, a na sahrani je dobio reakciju koja ga je ZAPREPASTILA

Foto: TikTok/el.tiktokeur2

Novo vreme donelo je mnogim porodicama otuđenost i odsustvo međusobnog razumevanja i ljubavi. Konstantna jurnjava za zaradom kao i komunikacija isključivo putem poruka i lajkova, onima koji nisu deo tog sveta, najteže je pala.

Belgijanac David Berten, na društvenim mrežama poznatiji kao Ragnar Le Fou, bizarni privatni scenario pretočio je u mini-film kako bi svojoj porodici ali i prijateljima održao lekciju.

Berten je odlučio da lažira sopstvenu smrt! I ne samo smrt, već i sahranu. Puna tri dana držao je suprugu, decu i prijatelje u stanju potpunog šoka i očaja. Rasplet filma ne samo da je zaprepastio sve njih, već i samog Davida.

Nakon što je lažirao smrt, David je iz izolovanog stana posmatrao ponašanje porodice i prijatelja. Prvo što je primetio je da su deca bila potpuno skrhana. Kao što je i očekivao, oni su odmah na društvenim mrežama pisali o njemu.

- Počivaj u miru, tata. Zašto je život tako nefer? Zašto ti? Trebalo je da postaneš deda i imao si ceo život pred tobom. Volim te! Svi te volimo! Nikad te nećemo zaboraviti - napisala je ćerka.

Supruga je pila lekove za smirenje, prijatelji su se posećivali ta tri dana da se prilikom žaljenja sećaju Davida. On se tu nije zaustavio.

Organizovao je sopstvenu sahranu na kojoj se pojavio u – helikopteru! Sve je snimao za TikTok da svet vidi reakcije familije i najbližih.

- Pozdrav svima, živeli! Dobrodošli na moju sahranu - povikao je David pred zaprepašćenim ljudima oko sebe.

 

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

 

Dok ga je porodica grlila i ljubila u šoku, prijatelj po imenu Tomas priznao mu je da je plakao kao kiša poslednja tri dana.

- Tresao sam se kao prut zbog tebe. Volimo te, momak - govorio mu je.

David je dobio daleko bolju reakciju na “sahrani” od one koju je očekivao. Bio je uveren da će svi biti besni na njega, ali ne. Deca su plakala od sreće, svi su ga grlili i ljubili. Pokazali su da im je stalo do njega.

- Dobio sam sve odgovore. Ovde se pokazalo ko me voli a kome je svejedno da li sam živ ili mrtav. Pola familije nije ni došlo na sahranu i hvala im na tome. Ostvario sam cilj - rekao je Berten.

Davida je pre svega povredilo što su se deca u poslednje vreme udaljila. Zamerao im je na odsustvu komunikacije i druženja s njim. Smatrao je da među njima više nema one stare bliskosti i patio je. Sa suprugom isto više nije imao odnos kao pre.

Prijatelji su ga razočarali. Pre lažiranja sopstvene smrti, podelio ih je u dve grupe – na one koji jure isključivo novac i karijere i nemaju više vremena za njega i na one koji sada žive život isključivo na telefonu i društvenim mrežama.

- Osećao sam se usamljeno i potpuno napušteno. Deca su prestala da me zovu telefonom. Niko me više nije primećivao da sam živ. Želeo sam da im svima podarim lekciju koju nikada neće zaboraviti. Čija je poruka da ne treba čekati da neko umre da bi se obratila pažnja na njega. Da ne treba videti familiju i prijatelje isključivo na sahranama - rekao je Berten za Tajms.

Na kraju snimka vidi se kako svi nazdravljaju za početak novog poglavlja njihovih života. Dok su Belgijanci koliko-toliko normalno podneli ovaj bizarni prenk, korisnici TikToka mahom su bili besni.

“Ovo nije bilo normalno. Neko je mogao da doživi srčani udar!”, “Izgubio sam mlađu sestru i oca. Kako možeš da se igraš s tim?”, “Sram te bilo! Grozota”, pisali su neki u komentarima, dok je bilo i onih koji su ga podržali.

“Drago mi je što si video ko te stvarno voli u familiji a kome je svejedno šta je s tobom u životu”, “Ovo sam i ja pomišljao da uradim pre. Brutalan je način, ali najbolji da vidiš ko te stvarno voli”, pisali su TikTokeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading