INDIJSKI LEKAR ZAGLAVIO U PODRUMU U UKRAJINI: Najstrašnije je ko mu pravi društvo (VIDEO)

Autor:

Razonoda

08.03.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Giri je do sada rekao da je kupio 23 kilograma ovčijeg, ćurećeg i pilećeg mesa iz susednih sela po cenama četiri puta višim od uobičajenih

INDIJSKI LEKAR ZAGLAVIO U PODRUMU U UKRAJINI: Najstrašnije je ko mu pravi društvo (VIDEO)

Foto: youtube/printskrin

Više od nedelju dana indijski lekar u ratom razorenoj Ukrajini nalazi se u podrumu kuće sa svojim ljubimcima, divljim mačkama - crnim panterom i jaguarom.

Girikumar Patil, koji je kupio dve mačke iz kijevskog zoološkog vrta, kaže da neće izaći iz kuće bez svojih ljubimaca. On živi više od šest godina u Severodonjecku, malom gradu koji se nalazi u regionu Donbas u istočnoj Ukrajini.

Nakon početka sukoba Giri, koji je samac, izlazi iz svog skučenog podruma samo da bi kupio hranu za svoje mačke - mužjak jaguara je star 20 meseci, a ženka pantera je šestomesečno mladunče.

Giri je do sada rekao da je kupio 23 kilograma ovčijeg, ćurećeg i pilećeg mesa iz susednih sela po cenama četiri puta višim od uobičajenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading