OVAJ PAS DOSLOVNO ŽIVI U OBLACIMA I UŽIVA ZA SVE PARE! Pogledajte šta je jedan Francuz naučio svog ljubimca! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Razonoda

13.02.2022

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znamo da je pas čovekov najbolji prijatelj.

OVAJ PAS DOSLOVNO ŽIVI U OBLACIMA I UŽIVA ZA SVE PARE! Pogledajte šta je jedan Francuz naučio svog ljubimca! (VIDEO/FOTO)

Foto: Printskrin

Jedan Francuz je rešio da testira tu teoriju do krajnjih granica. On je nakon samo mesec i po dana treninga uspeo da svog psa nauči da leti sa njim na paraglajderu.

 

Uka je samojed koji ima tri godine, a njegov život je posato bajka onog trenutka kada ga je Šems usvojio. Njih dvojica idu u brojne avanture i može se reći da su nerazdvojni i najbolji drugari, a njihove avanture prate brojni obožavaoci putem društvenih mreža gde su za kratko vreme popstali pravi viralni hit.

 

 

- Uspeli smo. Posle samo 2meseca , uspeo sam da stvorim dovoljno poverenja između nas, a samim tim i da ga "ponesem" u vazduh sa mnom - rekao je Šams na Instagramu.

 

 

- Pre godinu dana, nikada ne bih pomislio da ću biti na veoma mračnom mestu, ali ni da ću imati psa i leteti sa njim. Uka je najbitnija i najveća stvar koja mi se desila posle mnogo, mnogo meseci... Trudim se da Uki pružim samo najbolji život, a on mi pomaže da se opet smejem - kaže ovaj režiser.

 

 

Uka ima svoju Instagram stranicu gde Šam redovno beleži njihove avanture, a brojni pratioci ne kriju oduševljenje zbog psa koji leti i živi svoj najbolji život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading