PIT BULOVI RASTRGLI ŽENU U PANČEVU! Podignuta optužnica: Vlasniku opasnih pasa preti 5 godina robije!

Autor: Republika

Hronika

03.02.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužnicu protiv Lj.D. zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti, saznaje Republika.

PIT BULOVI RASTRGLI ŽENU U PANČEVU! Podignuta optužnica: Vlasniku opasnih pasa preti 5 godina robije!

Foto: pixabay.com

Prema našim informacijama, Tužilaštvo je zatražilo zatvorsku kaznu od pet godina.

Okrivljenom se stavlja na teret to što je na nepropisan način u svom dvorištu držao opasne pse, koji su po ruci i telu izujedali oštećenu J.V.

Incident se, podsetimo, dogodio 5. januara 2022. godine u ulici Marka Kulića, a žena je nakon što su je psi izujedali smeštana na intezivnu negu, a ruka joj je amputirana.

- Okrivljeni je izvršio krivično delo na taj način što je u svom dvorišnom stanu u ulici Marka Kulića br.32 držao svoja dva psa rase "pit bul terijer" i suprotno propisima iste pse koji su svrstani u kategoriju „opasan pas“ nije držao u prostoru odnosno objektu iz koga psi ne mogu pobeći. Pse je ostavio same i bez nadzora u svom stanu koji nije zaključao, pa su životinje izašle u dvorište navedene kuće, i u ajnforu napali V.J. iz Pančeva i zadali joj veliki broj veoma intenzivnih ujeda - navodi se između ostalog u optužnici.

Kako Republika saznaje, Tužilaštvo je u optužnom predlogu zatražilo i da se okrivljenom izrekne mera obaveznog lečenja od alkoholizma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading