Postoji čak 6 vrsta snova: U njima se nalazi rešenje problema i put ka isceljenju

Autor:

Razonoda

20.12.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najdublji delovi našeg uma otkrivaju se tokom spavanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nakon buđenja uvek se pokušajte pristetit šta ste to sanjali. Povežite snove sa događajima pre i posle sna jer se u tome možda krije ključ brojnih probleba. 

Snovi mogu razrešiti misterije iz prošlosti ili najaviti budćnost, a psiholozi otkrivaju da postoji čak 6 vrsta snova.

Snovi koji smiruju

Svi mi, manje više, imamo emocionalne ispade. Postoje dani i događaji koji nas čine vrlo emotivnima, i to do te mere da to počinje duboko utjecati na nas. Pročišćavajući snovi pomažu da se iz nas izbace loše emocije, zapravo emocionalni otpad. Ti snovi su uglavnom katarzične prirode, oslobađanju nas i vode duhovnoj ravnoteži. Pomažu nam da se tokom emotivnih prevrata osećamo lakše, bolje, smiruju naše uzavrele emocije.

 

Snovi koji nas uče

Takvi snovi imaju moralnu lekciju ili poruku skrivenu u njima. Pojavljuju se kada smo možda suočeni s nekom dilemom ili nečim drugim u našim životima. Ova vrsta snova fokusirana je na rešavanje dileme ili izbor prave odluke. Ponekad je to jasno i očigledno, a ponekad je potrebno dobro razmisliti koja je poruka sna.

Snovi koji rešavaju probleme

Ovo su najčudnije vrste snova. To su snovi koji dolaze iz naše podsvesti, a tamo se i sakuplja većina naših svakodnevnih problema. Ipak, ne uspevaju svi dopreti do tog skrivenog dela mozga tako da rešenja problema ostaju zakopana duboko u nama. Kroz snove, na površinu izlaze najdublji elovi uma i pomažu nam rešiti probleme koje imamo u budnom životu. Takvi snovi su deo života mnogih naučnika, pa čak i nekih poznatih ličnosti.

Snovi intuitivnih ljudi

To su snovi puni slutnji i predviđanja koji rade na nivou intuicije, a pomažu ljudima kod kojih je intuicija vrlo izražena. Takvi snovi mogu vam govoriti o događajima koji će se tek dogoditi u vašem životu. Ako imamo sreće, takvi snovi bi nam mogli reći i kako da se spasimo od problema i izazova koji nas okuržuju.

 

Snovi koji vode na duhovno putovanje 

U ovom slučaju se radi o snovima koji se temelje na duhovnom putu nekog čoveka. Oni nas usmeravaju u pokušajima da ostanemo na kvalitetnom duhovnom nivou. Ako skrenemo s pravog puta, ti snovi će nas upozoriti na to. Svako bi trebao slušati svoje snove jer nam oni pomažu razumeti šta je dobro za našu duhovnost, a šta ne.

Snovi zbog spoljnih uticaja

To su snovi koji se temelje na dnevnim događajima. Delovi našeg svakodnevnog života ostaju u podsvesnom umu i doprinose stvaranju ovakvih snova. Takvi snovi se mogu činiti poput našeg uobičajenog života, ništa posebno niti spektakularno. No, ponekad pomažu da se neki događaj sagledaju iz drugog ugla i tako otkriju bolji uvid.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading