ZVEZDA SAJMA TURIZMA: AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Autor: Republika

Razonoda

21.02.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST zvezda je ovogodišnjeg Sajma turizma koji do nedelje traje na Beogradskom Sajmu.

Foto: Promo foto

Ovogodišnji Sajam Turizma u neku ruku obeležiće Egipat, zemlja partner, ipak najveća zvezde ove manifestacije biće AQUAWORLD RESPORT BUDAPEST hotel iz Mađarske.

Foto: Promo foto

Najpopularnije SPA odmaralište u regionu nalazi se na štandu u hali 1, a za ponudu ovog hotela zainteresovane su i  najveće regionalne zvezde. Tako upravo u ovom hotelu redovno odmaraju Seka Aleksić, Goca Tržan, Maya Berović, ali i Severina, Leontina, bračni par Gromilić i mnogi drugi.


Foto: Promo foto

Hotel je za sve zainteresovane pripremio brojne sajamske popuste, pa će tako gosti iz Srbije moći da uživaju u čarima Aquaworld-a po znatno nižim cenama od standardnih.

Foto: Promo foto

Ono što ovaj hotel nudi jesu brojni otvoreni i zatvoreni bazeni, kompleksi sauna, tobogani, surfring, ronjenje, ali i brojne druge aktivnosti. Takođe ga izdavaja i to što je pet friendly, a o kulinarskim čarolijama njihovih kuvara suvišno je govoriti.

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading