(VIDEO) Devojka u avionu plesala ljudima u krilu i pokazivala im grudi, NASTAO JE PAKAO!

Autor: Republika

Razonoda

02.09.2018

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na letu za Ibicu izbila je velika tuča, nakon što je jedna putnica plesala ljudima u krilu i pokazivala im grudi, piše "Unilad". Incident se dogodio na letu iz engleskog Lutona do Ibice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Devojka napravila haos u avionu/Foto: Ilustracija

Đoš, putnik koji je snimio tuču, ispričao je da su njeni prijatelji sedeli na kraju aviona, a da je ona bila odvojena s grupom muškaraca.

- Stalno su joj davali da pije. Počela je da im pleše u krilu, zatim je pokazivala grudi, a onda se spustila na sve četiri u prolaz između sedišta - rekao je on.  

Dodao je kako su prijatelji pokušali da je smire, ali ona nije htela da ih sluša.

- Nije pravila nekih većih problema, samo je ljudima išla na živce. Bio je to kasni let, svi su bili umorni, a posvađala se i sa stjuardesama kad je počela da se šeta po avionu dok se pripremao za sletanje. U jednom trenutku je počela da hoda okolo i tapše ljude po glavama. Kada je dotakla jednu devojku, ova joj je uzvratila šamarom i tako je došlo do tuče - opisao je putnik. 

Kada su sleteli, policija je ušla u avion i odvela neobuzdanu devojku u lisicama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading