(VIDEO) Ovako momci plivaju u ledenoj Savi!

Autor: Republika

Razonoda

02.03.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi kluba "Atos" iz Brčkog plivaju ledenom Savom kao usred leta.

RepublikaFoto: youtube.com/Alternativna Televizija

Oni kažu da treninge nikad ne prekidaju. Nema veze je li i koliki je minus.

- To nije uticalo na naše zdravlje. Kad uđete u ovako hladnu vodu, prvo imate taj osećaj hladnoće, gde vam krv iz ekstremiteta ide ka torzu. Posle osećate jedan određeni mir. Kad izađete napolje, krv vam se vraća u te delove tela i osećaj je fantastičan - rekao je Aleksandar Tutić, član ekstremno-plivačkog kluba "Atos" Brčko. 

Aleksandar, Njegoš i Draško u Savi plivaju svaki dan već četiri godine. Zima ili leto, njima ne igraju nikakvu ulogu, jer sebi svake godine zadaju nove ciljeve.

- Ove godine planiram da ponovim taj naš poduhvat, da otplivam 33 kilometra iz Orašja. Planiram to da uradim u kraćem periodu, da bude malo takmičarski, kako bi ostavio neki rezultat - kaže Draško Đurić, predsednik ekstremno-plivačkog kluba "Atos". 

"Atosi" imaju još planova za leto. Najavljuju školu plivanja za najmlađe, kao i obuku spasilaca u saradnji s brčanskim i banjalučkim roniocima. Do tada, kondiciju će održavati, kako su i navikli, u ledenoj Savi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading