Zapevala, zapucala, a sad se popela i na BAGER! Ako ste mislili da se veselje završilo, varate se, OVA pevačica ne prestaje da šokira

Autor:

Razonoda

25.07.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pevačica na jednom slavlju napravila pravu pometnju kada je tokom izvođenja pesme "Volim momke koji piju rakiju" izvadila pištolj i zapucala, sada je otišla korak dalje, tačnije nekoliko metara od zemlje.

RepublikaFoto: youtube.com/Bojan Schmeker
Ne sumnjamo da će posle ovog dobijati masovne ponude kako za ženidbu tako i za gostovanje

Naime, internetom kruži snimak koji danas apsolutno svi dele. Reč je o proslavi venčanja, odnosno svadbi koja je održana tokom podneva, ali i noći.

Pevačica, koja je  pevala numeru "Volim momke koji piju rakiju", a potom zapucala, nastavila je da šokira goste slavlja, pa se tako zajedno sa njima popela na bager, nastavila da peva i opet zapucala.

Srbi masovno dele ovaj video uz razne komentare, a kako ima pozitivnih, te onih koji bi pevačicu "ženili", ima i onih negativnih reakcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading