SLUŠA SRCE, BROJI KALORIJE I PAZI KAKO SPAVATE: Huawei predstavio novi PAMETAN SAT, jedna stvar oduševiće korisnike

Autor:

Razonoda

18.09.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji nosivi gedžet kompanije Huawei poseduje unapređenu tehnologiju praćenja rada srca, a opremljen je i TruSleep 3.0 tehnologijom koja korisnicima obezbeđuje precizan uvid u kvalitet sna

SLUŠA SRCE, BROJI KALORIJE I PAZI KAKO SPAVATE: Huawei predstavio novi PAMETAN SAT, jedna stvar oduševiće korisnike

Foto: youtube.com/Tech spurt

Huawei ništa ne prepušta slučaju. Posle septembarskih premijera novih gedžeta kod Applea i Samsunga, i oni su izašli sa novim modelom pametnog sata - Huawei Watch GT 4.

Pametni sat stiže u dve varijante – model prečnika 46 mm poseduje unikatni osmougaoni dizajn i nudi snažan i robustan izgled, dok varijanta prečnika 41 mm ima sofisticiranu eleganciju koja podseća na komade nakita.

Model od 41 mm ima 1,32-inčni AMOLED ekran i 323 mAh bateriju, dok veći model od 46 mm ima 1,43-inčni AMOLED displej i 524 mAh bateriju.

Najnoviji nosivi gedžet kompanije Huawei poseduje unapređenu tehnologiju praćenja rada srca, a opremljen je i TruSleep 3.0 tehnologijom koja korisnicima obezbeđuje precizan uvid u kvalitet sna.

Novi model stiže sa nadograđenom tehnologijom TruSeen 5.5+, koja predstavlja novi paket senzora i algoritama za preciznije i detaljnije praćenje zdravlja. To će se bez dileme, najviše svideti korisnicima.

Sat transformiše i iskustvo treniranja kroz Stay Fit aplikaciju, Activity Ring i izuzetno precizan sistem satelitske navigacije. Takođe, uz preko 100 sportskih režima, fizička aktivnost je svima pristupačna. Huawei Watch GT 4 je prvi Huawei pametni sat koji dolazi opremljen Stay Fit aplikacijom za pametno praćenje sagorevanja kalorija.

Korisničko iskustvo je poboljšano kroz opcije za brze poruke i odgovore, kao i mogućnost preuzimanja aplikacija treće strane za muziku, navigaciju i slično.

Posebno se izdvaja baterija, čiji kapacitet obezbeđuje optimalno funkcionisanje od čak dve nedelje, što korisnicima omogućava da u svakom trenutku budu u toku sa svojim zdravljem.

Huawei Watch GT 4 biće dostupan na srpskom tržištu od 2. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading