SAMSUNG “PRSTENOM” IZAZVAO APPLE KAO NIKAD PRE: Najavljeno lansiranje NOVOG UREĐAJA koji će poželeti da ima svako!

Autor:

Razonoda

12.09.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo čudo tehnike u mnogome će nam olakšati živote, a neke će i spasavati

SAMSUNG “PRSTENOM” IZAZVAO APPLE KAO NIKAD PRE: Najavljeno lansiranje NOVOG UREĐAJA koji će poželeti da ima svako!

Foto: youtube.com/Critical tech

Pametni telefoni su svima postali neizostavni deo svakodnevice, nekima i glavni oslonac u životima.

Najuspešnije kompanije poput Samsunga i Applea prezentovaće ovog meseca nove modele telefona, ali jedna od njih već sada razmišlja kako i kad da lansira još jedan uređaj koji bi mogao da osvoji svet.

Samsung odavno ima pametni prsten ali on još nije ugledao svetlost dana. Kako stvari stoje, i to će se dogoditi najverovatnije do kraja godine.

Pametni prsten već postoji na tržištu, ali nije toliko popularan jer ga prosto ljudima nije ponudila neka od jačih kompanija koja je u stanju da marketinški isprati to.

Patent za takav uređaj već su prijavili Apple i Samsung i to još sredinom prošle decenije, a južnokorejska kompanija dva puta je nadopunjavala taj patent.

Skoro deset godina kasnije, Samsung kao da je spreman za promociju prstena, odnosno Galaxy Ringa, kako će se zvati.

Iako o samom uređaju nema puno informacija, veruje se da će se pre svega odnositi na svakodnevnu kontrolu zdravlja korisnika, piše Sam Mobile.

Prsten će davati informacije poput onih o pravilnom praćenju otkucaja srca, zasićenosti krvi kiseonikom, nadzorom kvaliteta spavanja, možda čak i praćenja krvnog pritiska.

Nije poznato kako će Samsung znati kolika je debljina prsta korisnika, pa se s pravom pretpostavlja da će posle kupovine uređaja kupcima verovatno slati poštom poseban paket za merenje veličine prsta.

Kako je Galaxy prstenu trenutno najsličniji uređaj pametan sat, očekuje se da kad bude na tržištu i te kako ugrozi njegovu popularnost i nivo prodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading