KORISNICIMA ĆE SVANUTI: Samsung najavio PROMENU za nove modele telefona! Ovo su SVI ČEKALI

Autor:

Razonoda

23.08.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savitljivi modeli telefona odavno su u fokusu njihovih ljubitelja, ali jedna "sitnica" uporno im je bola oči. Sve do ovog leta kada su iz kompanije indirektno najavili nešto novo

KORISNICIMA ĆE SVANUTI: Samsung najavio PROMENU za nove modele telefona! Ovo su SVI ČEKALI

Foto: pixabay.com

Ljubitelji Samsunga prilično su poslednjih meseci bili razočarani cenama nekih novih modela telefona. Novi modeli imaju sve bolje ekrane, pa su samim tim i privlačniji za kupovinu.

Međutim, cena je bila ta koja je potencijalne kupce odbijala. Zapravo terala da razmatraju ili neke starije tipove telefona ili čak i druge proizvođače.

U Samsungu kao da su konačno shvatili da malo moraju da popuste kada je reč o cenama novih modela. Ovo se naročito odnosi na one modele (kao što je Flip) koji se mogu otvoriti vertikalno i koji su sve popularniji.

Južnokorejska kompanija najavila je pristupačnije cene iz serije uređaja pod nazivom FE (Fan Edition). Ti telefoni do sada su se pokazali kao pun pogodak jer su brzi, laki za upravljanje i ne uzimaju sav novac korisniku iz novčanika.

Republika

Foto: shutterstock

Da li će zaista novi modeli Samsung telefona biti pristupačniji u pogledu cene?

 

Samsung za naredni period priprema lansiranje FE verzije modela Galaxy S23, a u planu je i nova, savitljiva verzija telefona.

Ovaj model neće uskoro ugledati svetlost dana kada je reč o prodaji, pošto su pre njega na redu za marketing i predstavljanje modela Galaxy Z Fold 6 i Flip 6.

Ono što nije poznato je hoće li kompanija predstaviti FE verzije oba modela ili možemo očekivati jeftiniju verziju samo jednog od tih modela.

Na kraju, niko iz Samsunga naravno ne otkriva koliko će novi modeli koštati, osim što se stidljivo poručuje da će “kupci biti zadovoljni cenama”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading