Zvezde kažu da svaki znak horoskopa ima svoju idealnu destinaciju za putovanje

Autor: B92, Republika

Razonoda

06.11.2019

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često se čini da oni koji pišu horoskope nisu u pravu, ali možda je drugačije ako umesto ljubavi tražite idealnu destinaciju za putovanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Astrolozi su odredili idealne destinacije na koju treba da otputujete na osnovu horoskopskog znaka. Nije važno da li u horoskop verujete, u ovakvim “predviđanjima“ možete da pronađete inspiraciju za mnoge stvari.

Prema ovom horoskopu, Ovnovi bi trebalo da budu očarani sjajem Bruklina, jer je to idealno okruženje za sve njihove ambicije, piše “Lonely planet“. Ipak, navodi se da nakon užurbanog dana traže mesto na kojem mogu da budu sami, ali da i ono treba da bude “na visokoj nozi“.

Bikovima najbolje odgovara grandioznost Pariza. Klasika, romantika i istorija predstavljaju grad onako kako to, navodno, Bikovi vole. Grad je ispunjen parkovima, što ovaj znak voli, ali i istorijom, umetnošću i, posebno važno Bikovima, dobrom hranom.

Kažu da je Blizancima neprestani "haos u glavi" zbog mnogobrojnih misli i različitih tema koje pokušavaju da prerade, ali čim reše jedno, naviru nove misli o novim knjigama, mestima, ljudima, dešavanjima... "Ringišpil" se zaustavlja onda kada dođu u Bergen u Norveškoj. Važno je da budu u blizini centra zbivanja, ali i da mogu sami da otkrivaju tradiciju i urbano, kraj vode i daleko od drugih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Grad Mendoza u Argentini bi trebalo da je idealno mesto za Rakove, koji vole male i mirne gradove kako bi mogli što bolje da upoznaju lokalno stanovništvo, kao i sam grad. Mendoza se nalazi u podnožju Anda, što, pored upoznavanja grada, pruža mogućnost i za upoznavanje “divlje prirode“.

Lavovi bi trebalo da obožavaju bogatu istoriju Milana, ali i živopisan noćni život. Ovaj grad, ali i oni slični njemu, odlični su za Lavove, važno je samo da osobe u ovom znaku imaju gde da potroše energiju i upoznaju nove ljude koje bi očarali.

Device brinu o svemu i o svakome, pa često zaborave na svoje potrebe. Potreba koju ove osobe imaju jeste da ostave sve, da spakuju ono najosnovnije i da odu u otkrivanje Škotske. Ono što osobe u ovom znaku najviše privlači jesu neukroćeni predeli i neobična kultura.

RepublikaFoto: youtube.com/News Sport
Foto: Ilustracija

Bahami, tačnije ostrvo Harbor, je ono što je potrebno Vagama kako bi se izborile sa svime što im se trenutno dešava. Beskrajno vreme za čitanje, šetanje peščanim plažama, uživanje u simpatičnim lokalima...

Najsenzualniji znak zodijaka su svakako Škorpije, a ta njihova misterioznost i energija pripadaju Nju Orleansu. Ovaj grad nudi upravo kombinaciju novog i starog, što bi osobama ovog znaka trebalo potpuno da odgovara.

Strelčevi vole svoju slobodu i lični prostor, ali ne vole ni da nisu uključeni u dešavanja, pa je grad koji nema previše ljudi, ali u kojem se događa mnogo toga ono što Strelčevima treba. Palo Alto u Kaliforniji je idealno pozicioniran da bi ispunio ovakve uslove.

Najvećim radnicima je potreban najbolji odmor, ali oni će svakako poneti posao sa sobom. Zato čak i kada su na odmoru Jarčevima prija okruženje u kojem se radi, pa je neki industrijski grad poput Šangaja idealna destinacija za njih.

RepublikaFoto: youtube.com/CGTN
Foto: Ilustracija

Vodolijama je idealno mesto Minato u Japanu. Osobe u ovom horoskopskom znaku se smatraju za one koje vole jednostavne stvari, pa da će zato radije provesti popodne uživajući u toploj kupki, nego šetajući ulicama gradova.

Ribe možda ne deluju kao da su mudre jer često donose nejasne poruke, ali to se dešava onda kada su vođene emocijama jer je to njihova prepoznatljiva odlika. Uz tu odliku idu i spontanost, pa bi mudre Ribe trebalo da izaberu Pinherios u Brazilu za sledeće putovanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading