Na prvi pogled Vaga i Ribe su savršen par, ali... Saznajte koji su to idealni parovi za svaki znak, a koji su samo na prvi pogled skladni

Autor: Alo, Republika

Lifestyle

19.07.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za svaku osobu postoje tri određena horoskopska znaka koja mu jednostavno ne odgovaraju. Možda ste već pronašla muškarca svog života, a ako je vaš dragi baš jedan od navedenih „anti-partnera“ sa ove liste, znaš o čemu pričamo. Iako je između vas očigledna hemija, postoji dosta stvari oko kojih imate različito mišljenje. Za utehu, nikad vam neće biti dosadno. Pogledaj s koja tri znaka nikako ne možete „kliknuti“ – ili nije trebalo da kliknete.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovan

Rak: osobe rođene u znaku Raka orijentisane su na porodicu, dok se Ovan više kocentriše na lične potrebe. Kad ta dva znaka započnu vezu, oduzmu sav slobodan prostor i ne mogu više pratiti lične interese.

Devica: Retko dele mišljenje, a veza se uglavnom sastoji od kompromisa. Oba znaka jednostavno ne žele da rade na zajedničkoj vezi.

Škorpija: i Ovan i Škorpija žele kontrolu u vezi i često dolazi do svađe. Veza ova dva znaka osuđena je na propast zbog tvrdoglavosti oba znaka.

Bik

Lav: Lavovi i Bikovi se možda u početku jako privlače, ali na duže staze će promeniti mišljenje – zapravo, neće ni o čemu isto misliti.

Strelac: Ovaj vatreni znak će naljutiti, odnosno često povrediti Bika svojim rečima. Kod njih nema ravnoteže i Bik neće biti srećan sa Strelcem.

Vodolija: u početku se veza sa Škorpijom i Bikom čini idealnom, ali nakon nekog vremena Vodolija počinje da traži više i više… i uglavnom se veza završi raskidom.

Blizanci

Devica: Velo su kritične prema Blizancima. Zbog nedostatka poverenja njihova veza će ubrzo biti poljuljana, jer će Blizanci osećati da ih partner ne shvata ozbiljno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija: Često su nepromišljeni i imaju običaj da kažu nešto pogrešno. U vezi sa Blizancima moraće češće da moli za oproštaj što mu neće biti baš najdraže.

Jarac: Blizanci su vrlo pričljivi, dok je Jarac tih i miran i tu je glavna prepreka.

Rak

Strelac: Rak traži emocionalnu stabilnost, a Strelac voli svoju slobodu. Ova dva znaka nikada neće biti potpuno srećni zajedno.

Ovan: Dok Ovan nema problema s iskazivanjem svojih želja i osjećaja, za Raka je to veliki problem.

Vodolija: Potpuno različiti jer Vodolije ne shvataju vezu preterano ozbilno, dok su Raku osećanja najbitnija na svetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lav

Bik: I Lav i Bik su tvrdoglavi. Drže se svog mišljenja i nerado ga menjaju – što često vrlo brzo vodi do prekida veze.

Jarac: Konkurenti su i stalno se bore za prestiž. Osetljive Jarčeve Lavovi često umeju da povrede.

Ribe: Ribe teško drže korak s Lavovima i osećaju se inferiorno. Naime, Lav uvek želi da ima glavnu reč u vezi – koja potom brzo pukne.

Devica

Ribe: znakovi Ribe i Devica su dve kompletne suprotnosti koje nikako ne mogu pronaći zajednički jezik. Devica treba da imati sve posloženo, a Ribe su intuitivne itako i rješavaju stvari u životu – što na duže staze nikako ne može funkcionisati.

Blizanci: Slobodni Blizanci vole prirodu i izlaske, a to vrlo brzo iznervira Device. Ta dva znaka nisu na istoj talasnoj dužini i nemaju iste interese.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Strelac: vatreni Strelčevi imaju uvek sve pod kontrolom i unapred razmišljaju o svakom koraku. Device paze na svaki detalj i žele da isplaniraju svaku sitnicu. Kad su ta dva znaka zajedno, često dolazi do žučnih rasprava i svađe.

Vaga

Blizanci: Veza Blizanaca i Vage nikada neće postati duboka i čvrsta. Oboje površno međusobno komuniciraju i nedostaju im važni razgovori.

Rak: kod Rakova emocije igraju veliku ulogu jer su vrlo senzibilni. Zbog toga se Vaga ne oseća dobro, jer je realna u svakom pogledu.

Ribe: na prvi pogled Vaga i Ribe su idealan par, ali često naginju burnim reakcijama i ne mogu se prilagoditi osećajima drugog.

Škorpija

Vodolija: Više razmišlja glavom, a manje srcem i zbog toga ne može nikako sa Škorpijom kojoj treba duboka i iskrena veza.

Blizanci: Dok su Blizanci spontani, Škorpije su potpuno suprotni i nikada zbog toga ne može nastati iskrena i zdrava veza.

Lav: Na prvi pogled su snažan i lojalan tim, ali Lav obožava da nameće svoje mišljenje – što na duže vreme može frustrirati Škorpiju. Osim toga, Lav ne može biti apsolutno veran ljubomornoj Škorpiji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Strelac

Bik: Emotivan Bik voli spontane razgovore i slatko bockanje, dok to kod Strelca izaziva ljutnju i brzi prekid komunikacije.

Devica: I dok Devica mašta da bude zavedena, Strelac ne može dobro da pokaže svoja osećanja. Zbog toga često dolazi do napetosti i nesklada.

Škorpija: Tajanstvenost i misterioznost koje su karakteristične za Škorpija, Strelčevi nikada neće shvatiti i tu dolazi do velikog problema.

Jarac

Vaga: Zapravo Vaga i Jarac imaju puno zajedničkog i dobre šanse da započnu vezu. Vagi je jako bitna stabilna veza puna ljubavi i nežnosti. S druge strane, Jarac je jako orijentisan na karijeru i te razlike često dovedu vezu do pucanja.

Blizanci: Spontani Blizanci su potpuna suprotnost organizovanim Jarčevima. Na duže vreme jednostavno se ne podnose.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak: Ova oba horoskopska znaka mogla bi neko vreme da budu u dobroj vezi, ali Jarčevi su skloni da postave sopstvene ciljeve kao prioritet i da ih nametnu Rakovima. A Rakovi su usmereni na potrebe porodice i prijatelja.

Vodolija

Bik: Vodolija i Bik su vrlo tvrdoglavi i često se svađaju. Jako im je teško pronaći kompromis te zbog toga ne mogu produbiti vezu.

Škorpija: Vodolija voli i ceni slobodu, dok Škorpija rado i vrlo ozbiljno uroni u emocionalne dubine. Potom preplaši VOdoliju i tako se međusobno udalje.

Strelac: Iako Strelčevi vole svoju slobodu poput Vodolije, upravo zbog toga dolazi do stalnih konflikata u vezi. Naime, često se smatraju konkurencijom, a ne partnerima.

RepublikaFoto: Photo by andrew welch on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ribe

Ovan: Ribe su osetljiv i osećajan horoskopski znak, a Ovnovi su često grubi i sirovi. To vodi do svađa – nakon kojih su uglavnom Ribe povređene.

Devica: Device žive iz dana u dan. A Ribama treba emotivna podrška partnera kako bi mogle da postignu svoje ciljeve. Oba znaka razmišljaju u potpuno različitim smerovima.

Blizanci: Oni vole svoju slobodu i ne mogu razumeti emocionalne potrebe Riba. Za Ribe je veza s Blizancima pravo iskušenje koje se ne završi uvek dobro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading