ZABORAVIĆETE NA KAFU: Napitak od tri sastojka ujutru vas budi iz "MRTVIH"-PROVERENO!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.04.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravite na kafu i unesite odmah ujutru zdravlje u organizam!

ZABORAVIĆETE NA KAFU: Napitak od tri sastojka ujutru vas budi iz "MRTVIH"-PROVERENO!

Foto: pexels.com

Svima nam je ujutru potrebna prava "bomba" od napitka koja će nas momenatalno razbuditi. Sada imamo priliku da to i napravimo brzo i jednostavno!

Sastojci potrebni za pripremu ovog osvežavajućeg napitka su tri omiljene namirnice - jabuke, limun i voda.

Jabuke i limun su poznati po svojim brojnim blagodetima koje imaju pozitivan uticaj na zdravlje, ali i na proces mršavljenja.

Republika

Foto: pexels.com

Momentalno ćete zaboraviti na kafu

 

Jabuke su bogate vlaknima koja usporavaju varenje i pružaju osećaj sitosti. Osim toga, jabuka ima nizak glikemijski indeks, što znači da neće izazvati nagli skok šećera u krvi. One su takođe prirodni izvor pektina, rastvorljivih vlakana koja podstiču prolazak hrane kroz probavni sistem.

Limun je odličan za detoksikaciju organizma, podstiče eliminaciju viška tečnosti i doprinosi smanjenju celulita. Takođe, poznat je kao niskokalorična namirnica koja usporava apsorpciju masnoća u organizmu. Visok sadržaj vitamina C u limunu jača imunološki sistem.

Način pripreme je jednostavan. U posudu s vodom stavite dva iseckana limuna i tri jabuke narezane na kolutove, ostavite da proključa. U međuvremenu, na dno bokala stavite kolutove jednog limuna i jedne jabuke. Kada smesa u posudi proključa, izvadite voće i prelijte prokuvanom vodom. Ostavite da se ohladi, zatim uživajte u osvežavajućem napitku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading