(VIDEO) CALL OF DUTY: Black Ops 4 i zvanično predstavljen

Autor:

Razonoda

18.05.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak popularne franšize se vraća sa novim Black Ops 4 nastavkom donosi još više načina da se zabavite sa svojim prijateljima nego ikada pre. Upravo tako, prijateljima jer je singlplejer kampanja u ovom nastavku odsutna. Dakle, autori su sav fokus stavili na multiplejer i na potpuno novi Battle Royale mod kojim očigledno žele da konkurišu dominantnom PUBG-u.

RepublikaFoto: Activision press/printscreen
Nastavak popularne franšize

Call of Duty: Black Ops 4  multiplejer donosi veći fokus na taktiku. Negde između Black Ops-a 2 i Black Ops-a 3 multiplejer je u ovom serijalu podignut na viši nivo, osmišljen da ponudi više izbora, nagradi različite stilove igranja i, po rečima autora, stvori još intezivnije takmičarsko iskustvo.

RepublikaFoto: Activision press/printscreen

U suštini glavni novitet je povratak specijalaca. Njihovo oružje i oprema odgovaraju njihovoj nameni, od hilera, tenka, skauta i tako dalje. Uz to autori su se potrudili da unaprede tempo multiplejera i ubrzaju ga čineći ga pritom bazičnim i jednostavnim. Drugim rečima, nema više trčanja po zidu i skokova u nebesa.

RepublikaFoto: Activision press/printscreen

Nema više ni auto-hila, igrač mora da koristi priručna sredstva da bi nadoknadio izgubljenu energiju što će svakako primorati mnoge da prilagode svoju strategiju. Naravno, tu je i zombi mod koji je u CoD igrama prisutan čitavu deceniju. U to ime Black Ops 4 nam donosi tri puna zombi nivoa.

Black Ops 4 uvodi potpuno novi Battle Royale mod igre pod nazivom Blackout. Blackout okuplja najveći broj igrača u istoriji franšize u borbi jedan protiv drugog, na (opet) najvećoj mapi u istoriji Call of Duty serijala. Više detalja saznaćemo kasnije jer su autori bili prilično tajnoviti pri najavi ovog, veoma bitnog segmenta igre-

RepublikaFoto: Activision press/printscreen

Novi Call of Duty: Black Ops 4 izlazi 12. Oktobra i dostupna je za PlayStation 4, Xbox One i PC. PC verzija će po prvi put u istoriji Call of Duty serijala biti dostupna na Blizzardovoj online gaming platformi Battle.net.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading