OVAKO IZGLEDA BOŽIĆ U SVEMIRU!

Autor:

Razonoda

27.12.2017

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući modernoj tehnologiji astronauti u svemiru mogu bez ikakvih problema da slave Božić na svoj način i da to podele sa nama.

RepublikaFoto: youtube.com/ NASA Johnson
Nasa proslavlja Božić

Iako se nalaze u Međunarodnoj svemirskoj letelici i nisu sa svojim bližnjima, astronauti NASA-e proslavili su Božić na svoj način. Ovoj posadi nedavno su se pridružila tri nova člana i donela poklone porodice i prijatelja koji lebde na objavljenim fotografijama.

Astronauti su Božić proveli u  zabavnoj atmosferi koliko im je to prostor omogućavao. Delić božićnog duha podelio je na Twitteru dobro raspoloženi astronaut Mark Vande Hi.

 

 

- Imamo pakete i poklone koje smo dobili od svojih najmilijih, rekao je Vande Hi. Budući da su od NASA-e dobili slobodan dan, astronauti su ga proveli u razgovoru sa svojom porodicom uživajući u posebnom obroku, priopćeno je iz glasnogovorništva NASA-e.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading