Evo kako da promenite kožu likovima u igrici South Park

Autor: play.co.rs, Republika

Razonoda

08.09.2017

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko je barem jednom gledao South Park seriju zna da producente serije baš briga za mišljenje onih koje ovakav sadržaj vređa. I upravo sa takvim stavom su ušli u produkciju Sout Park: The Fractured But Whole, u saradnji sa kompanijom Ubisoft.

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurogamer
Svi likovi sada mogu da menjaju svoje fizičke karakteristike

Najnovija implementacija, koja će možda mnoge iznervirati još pre nego što započnu sa avanturama Kartmena i drugara, je promena boje kože u zavisnosti od težine igranja. Kako se slajder pomera ka najvećoj težini, koža postaje sve tamnija. I to, kako ističe Eurogamer, pored težine utiče i na količinu novca koja se dobija u igri, kao i na način na koji će se ostali karakteri ophoditi prema vama. Tokom odabira se uklučuje Erik Kartmen i govori: "Ne brini, ovo ne utiče na borbu. Samo na svaki drugi aspekt tvog života."

Ispod možete pogledati video, posredstvom portala Eurogamer, u kome je prikazan čitav proces kreiranja karaktera, a podešavanje težine se nalazi na 5:40.

Ovakav potez prikazuje prisustvo rasizma u današnjem, modernom, društvu i na teškoće na koje ljudi nailaze.

Pred vama je odabir pola, muškog ženskog, ili drugog, a nivo kastomizacije je znatno “dublji” u odnosi na Stick of Truth.

South Park: The Fractured But Whole izlazi 17. novembra za PC, PS4 i Xbox One.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading