Telefon u slobodnom padu iz aviona: Snimio ceo put do zemlje

Autor: b92.net, Republika

Razonoda

16.08.2017

22:30 >> 13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Rajan objavio je na Jutjubu snimak napravljen telefonom njegovog ujaka koji je dok je pilotirao avionom ispustio telefon koji je igrom slučaja imao uključenu kameru.

RepublikaFoto: youtube.com/Robert Ryan
Neobičan put telefon a do zemlje

Telefon Samsung Galaxy S5 preživeo je pad od 300 metara iz aviona zabelešivši pritom čitavo svoje putešestvije do lica Zemlje. 

- Moj ujak Blejk Henderson je imao turbulencije dok je upravljao letelicom. Njegov telefon je tom prilikom pao sa visine od više od 300 metara i završio u jedno porodično dvorište - naisao je Robert Rajan. 

Henderson je snimao drugu nezgodu na nebu kroz prozor u trenutku kada mu je telefon pod pritiskom spoljašnjeg vazduha izleteo iz letelice. 

Porodica koja je pronašla telefon u svom dvorištu telefon je odnela kompaniji kojoj pripada. Telefon je padao čitavih sedamnaest sekundi, a mnogi veruju da snimak nije stvaran. 


Rajan je naveo da tip telefona za njega nije relevantan. 

- Da ja nisam taj koji je objavio snimak, potpuno bih se složio. Jedini razlog zašto sam spomenuo o kom teleofnu je reč jeste zato što sam upitan - objasnio je Rajan. 

Snimak je za četiri dana pregledan više od 700.000 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading