Opel insignija GSi pokorio Nirburgring

Razonoda

13.10.2017

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik insignije OPC insignija GSi postavio je 12 sekundi bolje vreme na čuvenoj i veoma zahtevnoj stazi Nirburgring.

RepublikaFoto: Opel Media
Opel insigniju GSi pokreće dvolitarski četvorocilindraš od 260 KS

Novi opel insignija GSi je prava sportska limuzina. Deset milimetara je bliže tlu nego standardna Insignija i najmanje 160 kilograma laganija od prethodnika - insignije OPC.

Opelovi inženjeri su za model GSi osmislili potpuno drugačije oslanjanje nego za klasičnu verziju modela insignija. Kraće opruge spuštaju karoseriju modela GSi za deset milimetara, dok specijalni amortizeri redukuju vertikano kretanje karoserije na minimum.

Ovaj sportski sedan je pokretan impresivnim benzinskim turbo-motorom, koji kombinuje performanse i ekonomičnost. Ovaj dvolitarski četvorocilindraš oslobađa 260 KS i masivan obrtni moment od 400 Nm. Pored benzinskog motora, insignia GSi je dostupna i sa biturbo dizel-motorom od 210 KS.

RepublikaFoto: Opel Media
Nova opel isnignija GSi dostupan i kao limuzina i kao karavan

Novi opel insignija GSi je dostupna kao sedan, ali i kao porodično orijentisani i praktični karavan - opel insignija GSi sports turer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading