Džejms Bond i dalje vozi ASTON MARTIN

Autor: Borislav KAŠANSKI

Razonoda

13.12.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno! Izašao je prvi trejler novog filma u megapopularnom serijalu o Džemsu Bondu, koji je potvrdio najave da nas očekuje obilje akcije, posebno one iza volana. A tu će, tradicionalno, dominantnu ulogu dobiti aston martin.

Osim novog modela, najpoznatiji špijun će koristiti i legendarni model DB5 iz šezdesetih godina, što garantuje puno uzbuđenja.

"No Time To Die" (nema vremena za umiranje) u bioskope će od aprila sledeće godine, a ne treba sumnjati da će nam do tada producenti dozirano puštati nove snimke, iz kojih ćemo moći još ponešto da naslutimo. U svakom slučaju, ovo je najverovatnije poslednji nastavak s Danijelom Krejgom u ulozi Džemsa Bonda. Aston martin će, međutim, sigurno ostati zaštitni znak, pa makar u nekom novom filmu išao i na struju.

Aston Martin ostaće zaštitni znak i u svim sledećim filmovima

Radnja filma je manje-više poznata: Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Ali, njegov je mir kratkotrajan, kad se pojavi njegov stari prijatelj Feliks Lejter iz CIA i zatraži pomoć.

Svi Bondovi!

- Šon Koneri

- Džordž Lejzenbi

- Rodžer Mur

- Timoti Dalton

- Pirs Brosnan

- Danijel Krejg

Misija za spasavanje otetog naučnika pokazaće se daleko opasnijom nego što se očekivalo i vodi Bonda na trag misterioznom negativcu, naoružanom ekstremno opasnom novom tehnologijom.

U najskupljem filmu o Džemsu Bondu do sada, s budžetom od 250 miliona dolara, koji je trenutno u postprodukciji, može se videti nekoliko modela aston martina - originalni V8, DB5, valhala i DBS superleđera, te novi lendrover difender.

U najskupljem ostvarenju u serijalu videćemo modele V8, DB5, valhala i DBS superleđera

Džems Bond, poznat i kao Agent 007, izmišljeni je britanski špijun, koji se prvi put pojavio 1953. godine u romanu pisca Ijana Fleminga. Fleming je napisao nekoliko romana i pripovedaka sa Bondom kao glavnim junakom, a posle njegove smrti 1964. godine nove literarne avanture smišljali su i pisali Kingsli Ejmis, Džon Pirson, Džon Gardner, Rajmond Benson i Čarli Higson. Kristofer Vud napisao je dva romana po scenarijima za filmove.

O Bondu su dosada snimljena 24 filma, ne računajući ovaj najnoviji.

Bondov lik, osim u romanima i filmovima, pojavljuje se i u mnogim kompjuterskim i video-igricama i stripovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading