Automobili u OVOJ BOJI su najbezbedniji u saobraćaju

Autor: Mediji, Republika

Razonoda

21.11.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom kupovine vozila mušterijama je boja uglavnom poslednja na listi stavki. Svako gleda one važnije faktore poput kubikaže, potrošnje, pređene kilometraže, ali istraživanja pokazuju da ne bi trebalo u potpunosti zanemariti i u kojoj boji kupujete vašeg novog četvorotočkaša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Birajte kola po bojama

Bela boja vozila zna da bude pogodna jer se teže zagreva na suncu, a i ogrebotine se vrlo teško razaznaju na površini. Ipak, statistika kaže da vozila u žutoj boji učestvuju u najmanje sudara na svetu – razlog je najverovatnije jarkost boje i izdvajanje u odnosu na ostala vozila koja su uglavnom u beloj, crnoj, ili sivoj boji. 

Ovo može biti razlog što su vozači žutih automobila najređe učesnici saobraćajnih nezgoda, pa ako već imate priliku da kupite automobil, obratite pažnju i na boju, pa se raspitajte da li prodavac ima željeni model u žutoj boji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading