Noviteti Salona automobila u Frankfurtu

Razonoda

13.09.2017

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, proizvođači automobila pod pritiskom država masovno prelaze na elektro-pogon.

RepublikaFoto: Newspress

Mercedes Project One koncept inspirisan Formulom 1 privlači veliku pažnju

Ipak, noviteta ima i za ljubitelje brzine i to ne tako malo. Štaviše, veliki je broj modela koji dižu adrenalin i greju krv u žilama. Tu je novi BMW M5, sportska limuzina koja već decenijama privlači veliku pažnju. Porše predstavlja novi Kajen, Reno je parkirao najnoviji Megan RS, tu su i Seat Leon Kupra, a i veliki Ferari je fanovie počastio novim modelom Portofino. Ipak, najviše pažnje čini se privlači fenomenalni mercedes Project One koncept sa čitavih 1.000 konjskih snaga koji prosto oduzima dah. 

Naravno, tu su i noviteti kakve ćemo uskoro viđati na gradskim ulicama čak i kod nas. Tu pre svega mislimo na male gradske SUV modele kakvi su sve popularniji i kod nas. Njihovu listu predvodi novi Folksvagen Ti-Rok kao i njegovi konkurenti Seat Arona, Hjundai Kona, Ford Ekosport i Kija Stonik. Od ostalih tu su i obnovljena Dačija Daster, zatim novi Folksvagen Polo, Subaru Impreca, Suzuki Svift sport i Opel Grendlend. Sve u svemu na salonu je preko 1.000 izlagača iz 39. različitih zemalja,  a raznih premijera je tačno 228. Zato, za više detalja pogledajte našu galeriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading