MAJKA UBICE DANKE ILIĆ STIGLA U TUŽILAŠTVO!

Autor:

Hronika

16.04.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona će biti saslušana.

MAJKA UBICE DANKE ILIĆ STIGLA U TUŽILAŠTVO!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića koji je glavni osumnjičeni za ubistvo devojčice Danke Ilić, stigla je u Više javno tužilaštvo u Zaječaru gde će biti saslušana.

Advokat Dragijevića je za Informer najavio da će se danas obaviti razgovor i sa Radoslavom Dragijevićem koji se nalazi u pritvoru jer se sumnja da je pomogao sinu Dejanu da se reši tela Danke Ilić.

Danku udarili kolima pa je usmrtili na svirep način

Podsetimo, mala Danka Ilić iz Bora, stara nepune dve godine, nestala je u utorak 26. marta u Banjskom Polju.

Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena. Nju su Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP ''Vodovod'' Bor, a onda onesvešćenu devojčicu stavili u zadnji deo automobila u nameri da je bace na deponiju.

Kako je Dragijević sam priznao, devojčica se osvestila u jednom trenutku i počela da plače, a on ju je rukama davio dok nije prestala da diše. Priznao je i da su mu dva dana kasnije brat Dalibor Dragijević i otac Radosav Dragijević pomogli da telo devojčice premeste da drugu lokaciju.

Dalibor je u noći između 6. i 7. aprila preminuo u pritvoru, a prema nezvaničnim informacijama je priznao da su njih trojica Dankino telo raskomadali, te da samo otac zna lokaciju na kojoj je telo nesrećnog deteta.

S druge strane, Radosav se brani ćutanjem i odbija da otkrije gde je zakopano Dankino telo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading