PRAVA SILA BILA, ALI I SAD JE ANGAŽOVANA U POTRAZI ZA MALOM DANKOM ILIĆ! Slučaj devojčice iz Bora u brojkama! ZA NE POVEROVATI!

Autor:

Hronika

09.04.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na baznim stanicama je registrovan 41.751 telefon, dok je na baznoj stanici na izlazu iz Bora, koja pokriva Banjsko Polje zabeleženo 24.455 brojeva telefona, od kojih je 916 registrovano na mreži u kritično vreme 26. marta.

PRAVA SILA BILA, ALI I SAD JE ANGAŽOVANA U POTRAZI ZA MALOM DANKOM ILIĆ! Slučaj devojčice iz Bora u brojkama!  ZA NE POVEROVATI!

Foto: Republika, shutterstock, facebook

Potraga ze dvogodišnjom Dankom Ilić ušla je u 15. dan.

Telo devojčice još nije nađeno. Ivana i Miloš žele samo da znaju gde će im počivati dete.

Policija i spasilačke ekipe svakodnevno pretražuju teren u potrazi za telom devojčice. Iako su dvojica osumnjičenih u policiji priznali zločin, mesto na kom se telo nalazi i dalje je misterija, a sve se zakomplikovalo i time što se u tužilaštvu jedan od njih branio ćutanjem, dok je drugi promenio priču. Policija je, u potrazi za Dankom, pregledala veliki broj kuća i vozila, ali i GPS prijemnika i telefona putem baznih stanica.

U potrazi za Dankom do sada je učestvovao i nastavlja da učestvuje veliki broj policije, vatrogasaca spasilaca i žandarmerije. Na teren je izašlo više od 40 pripadnika Uprave kriminalističke policije.

Policija je pregledala 158 kuća sa okućnicom i 175 stanova u osam zgrada, kao i 360 vozila, među kojima je identifikovano 30 koji su se našli na snimcima sa nadzornih kamera i obavljeni su razgovori sa vozačima. U vremenskom intercalu koji je bio od interesa za policiju, u Banjsko Polje je ušlo 17 automobila, a izašla su dva, piše Telegraf.

Pregledani su snimci sa 10 kamera u naselju Banjsko Polje, a policija je razgovarala sa 45 osoba, od kojih je prikupila različite informacije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Danka Ilić, potraga

 

Na poligraf je odvedeno 15 ljudi, a informacije dobijene tim putem koriste se kao pomoć u istrazi.

Policija je pregledala i logove na baznim stanicama, kako bi bilo ustanovljeno ko se kretao u okolini naselja u vreme Dankinog nestanka.

Na baznim stanicama je registrovan 41.751 telefon, dok je na baznoj stanici na izlazu iz Bora, koja pokriva Banjsko Polje zabeleženo 24.455 brojeva telefona, od kojih je 916 registrovano na mreži u kritično vreme 26. marta.

Nekoliko dana kasnije, 2. aprila, policija je uzela brojeve telefona od 658 meštana Banjskog Polja radi lakše analize logova na baznim stanicama.

Republika

Foto: MUP

Danka Ilić, potraga tunela

 

Takođe, presretnuto je 175.000 komunikacija - telefonskih i putem SMS poruka.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta, a istog dana se oglasio sistem "Pronađi me" i policija je krenula u potragu. Devojčici se izgubio svaki trag kada je majka dvoje dece odvela u Banjsko Polje na porodično imanje.

Nakon devet dana potrage saopšteno je da je dvogodišnja Danka ubijena, a da su uhapšeni radnici JKP "Vodovod" Dejan Dragijević i Srđan Janković. Njima dvojici na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, a određen im je pritvor do30 dana.

Otac i brat Dejana Dragijevića takođe su uhapšeni i to zbog pomaganja pri sakrivanju tela, ali je Dejanov brat preminuo nepuna dva dana nakon hapšenja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading