PROPIO SE JER MU MAJKA NIJE DALA DA OŽENI ONU KOJU JE VOLEO! Meštani Zlota o ubici Danke Ilić! EVO KAKO SE PONAŠAO KAD JE UBIO DEVOJČICU!

Autor:

Hronika

09.04.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan je, koliko se sada sećam, pre nekih 20 godina hteo da se oženi devojkom iz susednog sela, međutim, Svetlana nije dala. Nije joj bila dobra "za kuću". Devojka se nakon toga udala za drugog, a Dejan se propio, kažu komšije.

PROPIO SE JER MU MAJKA NIJE DALA DA OŽENI ONU KOJU JE VOLEO! Meštani Zlota o ubici Danke Ilić! EVO KAKO SE PONAŠAO KAD JE UBIO DEVOJČICU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Meštani sela Zlot kod Bora odakle je osumnjičeni Dejan Dragijević (50) koji se sumnjiči da je 26. marta zajedno sa kolegom iz borskog JKP "Vodovod", Srđanom Jankovićem (50), počinio teško ubistvo devojčice Danke Ilić (2), kažu  "da se Dejan promenio i odao alkoholu kada mu je majka pre 20 godina zabranila da se oženi devojkom kojom je hteo".

- Svetlana je često imala smernice kako treba da izgleda Dejanova buduća žena, nijedna joj nije bila dobra. Dejan je, koliko se sada sećam, pre nekih 20 godina hteo da se oženi devojkom iz susednog sela, međutim, Svetlana nije dala. Nije joj bila dobra "za kuću". Devojka se nakon toga udala za drugog, a Dejan se propio - navode meštani Zlota za Kurir i dodaju:

- Nakon toga mi ne znamo da li je on imao neku ženu. Ni ovaj njegov brat Dalibor, što je umro pre nekoliko dana, ni on nije bio oženjen. Dejan je tako godinama životario, radio je u "Vodovodu", a porodično su se bavili i ugradnjom stolarije. Meni je pre nekoliko godina stavljao prozore i vrata, Jeste pio, ali kao i svi majstori, nisam to uzela za zlo. Kada sam čula šta je uradio, proklela sam ga.

Podsetimo, Dragijević i Janković terete se da su pod dejstvom alkohola 26. marta službenim kolima "fijat pandom" u Banjskom polju udarili devojčicu, a potom je suvozač Dejan, kako je sam priznao na saslušanju, uzeo dete i stavio ga u kola. Kako je ispričao, kada se devojčica probudila udavio je rukama i bacio na deponiju. Dragijević je, na sasluđanju u tužilaštvu, rekao i da je telo premestio 28. marta i da su mu u tome pomogli otac Radislav (73) i brat Dalibor (40). Inače, Dalibor Dragijević je preminuo dan nakon što ga je policija privela.

Kako su dalje objasnili meštani, Dejana su nakon 26. marta viđali ispred lokalne prodavnice kako pije pivo.

- Znao je sa meštanima da pije ispred prodavnice, to je radio i njegov brat. Nije se ponašao drugačije, nego isto kao i do sada. Ma nije se moglo ni naslutiti da je takav monstrum - kažu komšije osumnjičenog i dodaju:

- Zloćani su ogorčeni, verujte, da ga puste na slobodu sad, meštani bi mu presudili! Evo, ja sam stariji čovek, a kad pomislim da je neko spreman da uzme to malo pile i ubije ga, pa ja bi mu presudio. Pomno pratim vesti i na svaku novu informaciju ja se naježim.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

10.04.2024 07:18

Ma koga to interesuje? Jos cete da nam nalazite razloge sto je pio, pa imao tesko detinjstvo, pa su ga kinjili i sl? Da ne treba u neku banju da ide? Covek -monstrum je sam priznao da je dete udavio i bacio. I onaj drugi je takodje covek-monstrum, jer je sve to gledao i dozvolio. Njega slabo ispitujete, a verujem da zna sve. Cak i gde je premesteno telo.