Načelnik UKP Cmolić: Moje reči su izvučene iz konteksta, nisam imao nameru da uvredim nikoga

Autor:

Hronika

09.04.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Cmolić je dao ove izjave kao odgovor na kritike.

Načelnik UKP Cmolić: Moje reči su izvučene iz konteksta, nisam imao nameru da uvredim nikoga

Foto: printscreen/youtube.com

Ninoslav Cmolić

Načelnik Uprave kriminalističke policije, Ninoslav Cmolić, izvinio se javnosti zbog izjava koje su izazvale kontroverze. On ističe da su njegove reči bile izvučene iz konteksta i da nije imao nameru da uvredi bilo koga, posebno ne pripadnike nacionalnih manjina.

Cmolić naglašava da je fokus njegovog rada bio na rasvetljavanju teškog ubistva devojčice Danke Ilić iz Bora. Takođe, ističe svoje policijsko obrazovanje i višegodišnje iskustvo u oblasti kriminalistike. Sa završenom srednjom školom unutrašnjih poslova, policijskom akademijom i specijalističkim studijama na Pravnom fakultetu u Beogradu, on sebe opisuje kao istinskog patriotskog profesionalca.

Kao policijski službenik i visoki oficir policije koji je rukovodio akcijama rasvetljavanja najtežih i najsloženijih krivičnih dela, kao neko ko je završio srednju školu unutrašnjih poslova, policijsku akademiju i specijalističke studije na Pravnom fakultetu u Beogradu i kao istinski patriota i profesionalac - nijednom rečju nisam imao nameru da uvredim nikoga, a pogotovo ne naše nacionalne manjine - kaže Cmolić, i dodaje:

Ja sam govorio o mučnom i mukotrpnom radu na pronalasku izvršioca ovog gnusnog zločina koji je šokirao celu Srbiju - kaže Cmolić.

Ninoslav Cmolić je dao ove izjave kao odgovor na kritike koje su stigle iz dela javnosti, a koje su se odnosile na njegov navodni nekorektan izraz o pripadnicima vlaške nacionalne manjine tokom komentarisanja policijskog rada na ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Petar Popovic

09.04.2024 18:55

Pa posto se vlasi sahranjuju sa stapom da bi se i na onlm svetu branilk od SRBA, nemam vise sta da dodam proti njih. Poznat je edemski sifilis prisutan kod vlaha.

Ljuba

10.04.2024 09:31

Policijsko g.... ,najmanje sto mozes da uradis, a to je daj ostavku.