JEDNOM RUKOM JE DRŽAO ZA VRAT, A DRUGOM PREKO USTA! Načelnik Uprave kriminalističke policije Cmolić opisao brutalan zločin nad malom Dankom!

Autor:

Hronika

05.04.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za telom za Dankom Ilić i danas se nastavlja u Boru i okolini.

JEDNOM RUKOM JE DRŽAO ZA VRAT, A DRUGOM PREKO USTA! Načelnik Uprave kriminalističke policije Cmolić opisao brutalan zločin nad malom Dankom!

Foto: tanjug, facebook

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić gostuje na Informer TV gde je opisao kako su Srđan Janković i Dejan Dragijević izvršili ubistvo nad malom Dankom Ilić iz Bora.

On je istakao da je jedan od osumnjičenih priznao zločin i to da je jednom rukom držao za vrat, a drugom joj prekrivao usta,

- Nema stresa ni kod brata, ni kod roditelja ubica, sve je to nekako jako čudno. Nisam bio u kontaktu sa Dankinim roditeljima, ali moje kolege jesu. Ostaje nam da tražimo telo. Stalno menjaju lokacije Dankinog tela, celu noć menja. Sad mu do izražaja dolaze neke osobine, jer opiše tačno mesto gde je telo i onda promeni mišljenje - rekao je Cmolić.

Telo bi nam mnogo pomoglo jer će se utvrditi kako je to dete ubijeno. Imamo apsolutnu podršku stručnog vođenja predistražnog postupka, daleko je suđenje. Stalno se razgovara sa njima dvojicom. Nijednog momenta nisu rekli da im je žao - dodao je.

"Ovako nešto nismo videli"

- Ja sam više od 20 godina u ovom poslu, imam iskustva sa tim, od starta karijere sam se bavio kriminalističkim poslom i svačgea sam se nagledao, ali nigde nismo naišli na ovakav tip ljudi. Ovako nešto još nismo susretali, ne znam kako da se ponašamo, konsultovaćemo stručne službem, da vidimo kako da im priđemo - istakao je načelnik policije Cmolić.

Podsećamo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Punih 10 dana je trajala potraga za detetom u Srbiji, regionu, a istraga je nastavljena i u Beču gde se pojavio snimak deteta koji podseća na Danku. Interpol je tada izdao žutu poternicu, a u srbiji je prvi put upaljen sistem "Pronađi me".

Prema priznanju Jankovića i Dragijevića, oni su dete prvo udarili službenim automobilom JKP "Vodovod",  prebacili je preko alata u automobilu, a kada se probudila iz nesvesti, ugušili je i telo bacili an deponiju. Na putu ka deponiji zaustavio ih je i Miloš Ilić, otac Danke, koji ih je pitao da li su videli dete. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading