NIKO NEĆE DA BRANI MONSTRUME KOJI SU UBILI DANKU! Dodeljen im advokat po službenoj dužnosti - preti im doživotna robija!

Autor:

Hronika

05.04.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo deteta

NIKO NEĆE DA BRANI MONSTRUME KOJI SU UBILI DANKU! Dodeljen im advokat po službenoj dužnosti - preti im doživotna robija!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Dejan Dragijević i Srđan Janković, osumnjičeni da su ubili Danku Ilić (2) nakon što su je pregazili kolima na 40 metara od dvorišta kuće u kojem se igrala sa majkom i bratom, danas će biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo deteta, za koje je po izmenama Krivičnog zakonika koji je stupio na snagu 1. decembra 2019. godine zaprećena kazna doživotne robije bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Kako saznaje Blic, osumnjičenima su postavljeni branioci po službenoj dužnosti.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gostujući u jednom mediju, izneo šokantno otkriće. Nakon što su automobilom udarili Danku, osumnjičeni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila.

- Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji - ispričao je Cmolić.

Podsećamo, na deponiji na kojoj se traži telo Danke Ilić, policijske snage od jutros ponovo kopaju na dva dela, gornjem i donjem. Prilaz je još uvek zabranjen, a kamioni se samo smenjuju. Policija obezbeđuje oba prilaza.

Bager koji radi na iskopavanju đubreta, spusta se sve niže niz padinu dok se paralelno krči i šuma.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading