OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE DANAS U TUŽILAŠTVU!

Autor:

Hronika

05.04.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić danas bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE DANAS U TUŽILAŠTVU!

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni za ubistvo devojčice Danke Ilić, S.J. i D.D. danas bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Još uvek nije poznato da li imaju izabrane advokate ili će im se branioci dodeliti po službenoj dužnosti. Njima je već određeno zadržavanje, a delo za koje se terete je teško ubistvo za šta je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a policija još traga za telom zverski ubijenog deteta.

Podsetimo, i dalje je u toku potraga za Dankinim telo, a trenutno se svi pitaju kakva kazna čeka počinioce ovog gnusnog dela.

Danas je i advokat Jugoslav Tintor izjavio da dvojici osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora preti doživotni zatvor s obzirom na to da su oni optuženi za teško ubistvo.

On je za Tanjug rekao da to što su dvojica osumnjičenih uradili sa telom devojčice nakon što su je udarili kolima, ih dovodi iz situacije gde im je bilo zaprećeno dve do 12 godina zatvora u poziciju da su danas optuženi za teško ubistvo, za šta je zaprećen doživotni zatvor.

- Ja ovakav slučaj ne pamtim baš zbog toga što ovo nije učinio neko ko je psihopata, ko je išao za tim da otme dete, unapred planirao kako da ga liši života i ukloni telo, ovo je jedna situacija koja se dešava u normalnom životu i može da se desi svakome, ali ono što je usledilo nakon same nezgode ja ne pamtim da je do sada bilo. Postoje slučajevi, i nisu retki, da počinilac pobegne vozilom sa mesta nezgode - objasnio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading