SKINULI TABLE LIMA SA KROVA ČAČANSKE BOLNICE! Hapšenje zbog teške krađe!

Autor:

Hronika

09.04.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena dvojica lopova u Čačku.

SKINULI TABLE LIMA SA KROVA ČAČANSKE BOLNICE! Hapšenje zbog teške krađe!

Foto: Shutterstock

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku su intenzivnim radom uspeli da rasvetle tešku krađu sa krova Opšte bolnice i podneće krivične prijave protiv dva muškarca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Muškarci starosti 20 i 17 godina se sumnjiče da su početkom aprila ove godine ukrali table bakarnog lima sa krova bolnice, potvrđeno je u čačanskoj policiji.


Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku su uložili intenzivan rad kako bi rasvetlili tešku krađu sa krova Opšte bolnice. Njihov trud je rezultirao otkrivanjem osnova sumnje da su dva muškarca izvršila ovo krivično delo.


Osumnjičeni muškarci se sumnjiče da su izvršili krađu sa krova Opšte bolnice u Čačku, čime su ugrozili sigurnost i integritet ove zdravstvene ustanove. Njihovo postupanje je izazvalo zabrinutost u lokalnoj zajednici i pokrenulo intenzivnu istragu nadležnih organa.

Skoro je bilo i u Beogradu hapšenje zbog teške krađe. 

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv N.R. (rođen 1978. godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 09.03.2020. godine, u naselju Boljevci, izvršio krivično delo Teška krađa u pokušaju iz člana 204. Krivičnog zakonika na taj način što je došao do porodične kuće oštećenog J.M., preskočio ogradu dvorišta i drvena ulazna vrata otvorio zavlačenjem podesnog alata - poluge i snagom tela i tom prilikom razbio staklo na ulaznim vratima, te kako je u tom trenutku naišao komšija oštećenog, okrivljeni je odustao od daljeg izvršena krivičnog dela i seo u svoje vozilo koje je prethodno parkirao ispred dvorišta oštećenog i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Imajući u vidu da je u pitanju višestruki povratnik koji je ranije 17 puta pravnosnažno krivično osuđen Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenog osudi na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading