UHAPŠEN SIN POZNATOG ADVOKATA! Pao zbog droge!

Autor:

Hronika

08.04.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je kupovao marihuanu!

UHAPŠEN SIN POZNATOG ADVOKATA! Pao zbog droge!

Foto: Medija centar Beograd

U Beogradu je uhapšen L. S., sin poznatog beogradskog advokata i bivšeg predsednika Prvog opštinskog suda i pomoćnika Ministra pravde, Vojkana Simića, saznaje se iz izvora lista Kurir.

Prema saznanjima, L. S. i Z. N. su stavili lisice tokom primopredaje marihuane, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, obojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nezvanično se sumnja da je L. S. bio uključen u kupovinu marihuane od Z. N.

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su N. B. (2004) i S. O. (2001) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga pre dva dana.

Policija je kod N. B. pronašla 12 paketića sa oko 36 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin, koji je, kako se sumnja, radi dalje prodaje, preuzeo od S. O.

Pronađeno oružje kod osumnjičenog 

U pretresu stana koji S. O. koristi policija je pronašla tri metka, pa se on sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zadržavanje do 48 časova i dalji postupak

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

BONSU VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading