"ČUO SAM SE SA OCEM I BAKOM MALE DANKE"! Gradonačelnik Bora otkrio u kakvom je stanju porodica monstruozno ubijenog deteta!

Autor:

Hronika

08.04.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je kroz suze komentarisao strašan zločin koji je zavio ceo Bor u crno.

"ČUO SAM SE SA OCEM I BAKOM MALE DANKE"! Gradonačelnik Bora otkrio u kakvom je stanju porodica monstruozno ubijenog deteta!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milekić kazao je danas na konferenciji za štampu da dete nije imalo ni prilike da proživi život. On je kroz suze komentarisao strašan zločin koji je zavio ceo Bor u crno, kada je dvogodišnja Danka Ilić ubijena u Banjskom polju.

- Ne samo grad Bor, već cela Srbija i Evropa...Svi smo u neverici, ovakav zločin se nije desio ne pamtim. Očekujem i verujem da će tužilaštvo i sudstvo dati maksimalne kazne i mislim da je vreme da se razmišlja o promeni zakona, da se mnogo oštrije kažnjava, da se više nikada ovako nešto ne ponovi - rekao je on.

Kazao je i da se čuo sa roditeljima i bakom monstruozno ubijene devojčice.

- Dete nije imalo ni prilike da proživi život. Nastradalo je od ovako monstruoznog zločina. Čuo sam se malopre sa ocem Milošem i bakom Tanjom. Moram reći da se dobro drže i da su jaki koliko mogu da budu - naveo je.

MUP je, dodaje Milekić, odradio veliki posao.

- U periodu kada bude prilika za to, proglasićemo trodnevnu žalost i to je najmanje što možemo da uradimo. Šta da kažem, treba biti jak... Nisu lake stvari kada ste u situaciji da tražite dete od dve godine. ja imam sina od dve godine. Voleo bih da zakonodavstvo ovakve zločine osudi na drugi način, da takvi ljudi ne hodaju među nama - naglasio je on.

Podsetimo, gradonačelnik Bora Aleksandar Milekić izjavio je danas na konferenciji za medije sazvanom povodom ubistva Danke Ilić da je direktor "Vodovoda" u Boru podneo ostavku iz moralnih razloga.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading