RASPISANA POTRAGA ZA DVOJE TINEJDŽERA IZ NOVOG PAZARA! Nestali pre sedam dana! PRETPOSTAVLJA SE DA SU ZAJEDNO!

Autor:

Hronika

07.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prijave nestanka dvoje tinejdžera obavešteni su svi granični prelazi i policijske uprave širom Srbije, a pretpostavlja se da se oni nalaze u Novom Pazaru ili nekom od okolnih gradova.

RASPISANA POTRAGA ZA DVOJE TINEJDŽERA IZ NOVOG PAZARA! Nestali pre sedam dana! PRETPOSTAVLJA SE DA SU ZAJEDNO!

Foto: RINA/Privatna arhiva, Shutterstock

Novopazarska policija raspisala je potragu za Mikicom Boškovićem (17) i jednom tinejdžerkom starom 15 godina, koji su nestali u ponedeljak. Pretpostavlja se da su zajedno. 

Nestanak dece prijavljen je 2. aprila Policijskoj upravi Novi Pazar, koja je odmah preduzela neophodne mere i angažovala sve raspoložive pripadnike na njegovom pronalasku.

Nakon prijave nestanka dvoje tinejdžera obavešteni su svi granični prelazi i policijske uprave širom Srbije, a pretpostavlja se da se oni nalaze u Novom Pazaru ili nekom od okolnih gradova.

Mikica Bošković, sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara nestao je prošlog ponedeljka, kada je otišao u šetnju i više se nije vratio kući. Njegova očajna majka Daca, u suzama je daas zamolila javnost za pomoć.

Pretpostavlja se da je Mikica negde otišao sa devojkom, čiji je nestanak takođe prijavljen.

- Osmi dan kako mi sina nema, izašao je da prošeta oko 12:30h, imao je kod sebe 500 dinara. Javljao se tokom dana sa različitih lokacija sve do ponoći i zadnje šta mi je rekao jeste pusti me i ja imam dušu. Nismo se svadjali, nikada nije otišao od kuće, nije bio u sumnjivom društvu. Policija kaže da su sve pretražili, da u Pazaru nije. Želim samo da mi se vrati sin živ i zdrav - kaže  za Informer u suzama majka nestalog mladića. 

Mikica, prema rečima majke, ima hroničnu astmu.

- On je bolestan, šta ako dobije napad, kod sebe ima samo 500 dinara, da li je gladan sa tim novcem ne može da jede ništa - dodaje Daca. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading