SPREČENA EKOLOŠKA KATASTROFA: Nepoznato lice u Novom Pazaru u otvor šahte izručilo veliku količinu ulja

Autor:

Vesti

29.03.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Komunalne milicije apeluju na građane da prijavljuju ovakve slučajave i upozorvaju nesavesne građane da će biti pronađeni i procesuirani.

SPREČENA EKOLOŠKA KATASTROFA: Nepoznato lice u Novom Pazaru u otvor šahte izručilo veliku količinu ulja

Foto: shutterstock

Neverovatno bahat potez za sada nepoznatih pojedinaca u Novom Pazaru mogao je dovesti do ekološke katastrofe u ovom gradu. Još uvek neidentifikovana osoba je u u otvor šahte u Zmaj Jovinoj ulici izručila je veliku količinu ulja.

- Na lice mesta odmah je stigla Komualna milicija reagujući po prijavi JP “Vodovod i kanalizacija”. Specijalizavanim vozilom odstranjeni su ostaci ulja, koje je je nepoznato lice izručilo u otvor šahte - potvrdjeno je za agenciju RINA.

Na ovaj način sprečena je ekološka katastrofa pogubna za zdravlje i život ljudi, ističu nadležni.

Iz Komunalne milicije apeluju na građane da prijavljuju ovakve slučajave i upozorvaju nesavesne građane da će biti pronađeni i procesuirani.

Da podsetimo, mestu Požega kod Novog Pazara, pre nekoliko dana, oko 15 sati, dogodio se napad pasa lutalica na dvoje dece, starosti 5 i 7 godina. Deca su zadobila višestruke ugrize po celom telu i trenutno se nalaze na hirurškom odeljenju Opšte bolnice u Novom Pazaru.


Problem sa psima lutalicama u Novom Pazaru

Ovo nije prvi put da su psi lutalice napali ljude u Novom Pazaru, što ukazuje na ozbiljan problem sa kojim se grad suočava. Očigledno je da je potrebno hitno rešavanje ovog problema kako bi se zaštitila bezbednost građana, posebno dece.

Jedan od očevidaca je izjavio: “Primili smo decu u hitnu hiruršku ambulantu sa povredama od ugriza na različitim delovima tela. Mlađi dečak je u kritičnom stanju sa povredama na vratu.”

Nezvanične informacije o napadu

Prema nezvaničnim informacijama, dečaci su se igrali na obližnjoj livadi kada su ih napali psi. Ova tragedija ukazuje na hitnu potrebu za preduzimanjem mera kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading